Fantic και Κουζής στην κορυφή

Fantic και Κουζής στην κορυφή
Ο Πάνος Κουζής σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο Πανελλήνιο Enduro GP με Fantic.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro GP έχει φτάσει πλέον στον τρίτο του γύρο και πραγματοποιήθηκε στην Λίμνη Πλαστήρα. Ο αγώνας είχε αρκετές συμμετοχές και η διοργάνωση ήταν από τις καλύτερες φέτος με τους αναβάτες και τις ομάδες να απολαμβάνουν τα paddocks δίπλα στη λίμνη, τις πανέμορφες εκτάσεις αλλά και τις προσεκτικά επιλεγμένες ειδικές.

Το ειδυλλιακό τοπίο ωστόσο μετατράπηκε σε έναν εφιάλτη για τις ομάδες και τους αναβάτες όταν ξεκίνησε η βροχή και η ομίχλη κάλυψε τα πάντα στην περιοχή. Η ομάδα της Fantic ξεκίνησε όπως πάντα προσεκτικά προκειμένου να «μελετήσει» τις ειδικές πριν ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμό. Με αιχμή του δόρατος τον Πάνο Κουζή ο οποίος οδήγησε μια Fantic XEF 450, κατάφερε να κερδίσει τις πρώτες ειδικές και να βρεθεί στη 2η θέση Γενικής.

Fantic

Η πρόωρη διακοπή όμως του αγώνα πριν την έναρξη της 4ης ειδικής διαδρομής, δεν επέτρεψε στον Κουζή να παλέψει για τη νίκη, ωστόσο ανταμείφθηκε σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro GP.

fa

Ο Έλληνας αναβάτης σχολίασε: ««Δυστυχώς η συντόμευση του αγώνα δεν μας επέτρεψε να απολαύσουμε τη φύση και το μεγαλείο της όπως θα θέλαμε. Λόγω της διακοπής δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσω τη νίκη για το κυνήγι του τίτλου της γενικής αλλά περάσαμε ένα ωραίο διήμερο. Το Fantic μου XXF450 και εγώ ήμασταν έτοιμοι για τις αντίξοες συνθήκες και δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!