Formula 1: Ο Χάμιλτον στο πλευρό των πληγέντων της Εμίλια-Ρομάνια

Formula 1: Ο Χάμιλτον στο πλευρό των πληγέντων της Εμίλια-Ρομάνια
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όσους έχουν επηρεαστεί από τις φονικές καιρικές συνθήκες στη Βόρεια Ιταλία.

Έπειτα από την ανακοίνωση πως το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια της Formula 1 για το 2023 ματαιώθηκε, το σπορ στέλνει τη συμπαράστασή του στους πληγέντες της περιοχής μέσω των οδηγών και ομάδων.

Ο οδηγός της Mercedes-AMG και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram. O Βρετανός ανέφερε...

«Εύχομαι όλοι στην Εμίλια-Ρομάνια να είναι ασφαλείς και να προσέχουν ο ένας τον άλλο αυτή τη στιγμή. Οι σκέψεις μου είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την τραγωδία και τις φοβερές ομάδες έκτακτης ανάγκης που δουλεύουν διαρκώς. Γνωρίζω πως όλοι κατανοούμε πως η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη. Ανυπομονώ να σας δω όλους στον επόμενο αγώνα», έγραψε.

Ο Βρετανός δεν ήταν ο μοναδικός οδηγός που στάθηκε δίπλα στους Ιταλούς. Οι δύο οδηγοί της McLaren Racing, ο Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull Racing και ο Κάρλος Σάινθ έκαναν αναρτήσεις συμπαράστασης. Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν.

Φωτογραφίες: Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!