Η μοναδική Indian Forged είναι αφιερωμένη στο Walking Dead (vid)

Η μοναδική Indian Forged είναι αφιερωμένη στο Walking Dead (vid)
Κεντρικός ήρωας της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς με ζόμπι σχεδιάζει τη δική του Indian Sport Chief.

Η πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Walking Dead είναι εκείνη που ουσιαστικά έφερε την μόδα των ζόμπι σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Το σενάριο έχει να κάνει με μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν διαλυμένο κόσμο γεμάτο από ζόμπι έτοιμα να σε κατασπαράξουν.

Ένας από τους βασικούς ήρωες της σειράς είναι ο Ντάριλ τον οποίο υποδύεται ο Νόρμαν Ρίντους. Ο Ντάριλ πολλές φορές στη διάρκεια της σειράς εμφανίζεται με custom μοτοσικλέτες και πολλοί τον έχουν συνδέσει με τους δύο τροχούς, κάτι που ισχύει και στην πραγματική του ζωή καθώς είναι λάτρης της μοτοσικλέτας.

indian

Μάλιστα, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Indian προκειμένου να δημιουργήσει τη δική του μοναδική Sport Chief στην σειρά μοτοσικλετών Forged που έχει ξεκινήσει η αμερικανική μάρκα. Η Forged του Ρίντους κατασκευάστηκε με τη βοήθεια της Powerplant Motorcycles και περιλαμβάνει μια σειρά από αλλαγές που κάνουν την Chief μοναδική.

ind

Στο αισθητικό κομμάτι, ο χρωματισμός είναι εμπνευσμένος από το Walking Dead με πορτοκαλί φλόγες χαραγμένες πάνω σε μαύρο φόντο. Πολλή δουλειά έγινε στο τεχνικό κομμάτι καθώς για να χαμηλώσει και να μακρύνει η μοτοσικλέτα χρειάστηκαν γενναίες παρεμβάσεις. Έτσι, άλλαξαν οι βάσεις του κινητήρα και οι ενώσεις με το ψαλίδι και την πίσω ανάρτηση για να γίνει πιο streamline η μοτοσικλέτα, ενώ παράλληλα άλλαξαν οι τροχοί και χρησιμοποιήθηκαν οι θρυλικές ζάντες Morris Mag.

indian

Το τιμόνι στένεψε και έγινε πιο ψηλό, παρασύροντας μαζί του τη βάση οργάνων η οποία ήρθε και εκείνη πιο ψηλά. Επέμβαση είχαμε και στο ρεζερβουάρ το οποίο έγινε πιο στενό, το ίδιο και η μάσκα, ενώ οι εξατμίσεις είναι χειροποίητες της Red Thunder από ατσάλι. Η μοτοσικλέτα παραδόθηκε στον δημοφιλή ηθοποιό και πλέον έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται η δεύτερη Forged η οποία είναι αφιερωμένη στον αθλητή Κάρι Χάρτ.

Βίντεο της ιδιαίτερης Forged.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!