Formula 1: Το Grand Prix του Μαϊάμι κέρδισε ξανά το τηλεοπτικό κοινό (vid)

Formula 1: Το Grand Prix του Μαϊάμι κέρδισε ξανά το τηλεοπτικό κοινό (vid)
Για έναν ακόμα αγώνα, η τηλεοπτική κάλυψη της F1 στον ΑΝΤ1 είχε πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Παρά την κυριαρχία της Red Bull Racing, το Grand Prix του Μαϊάμι πρόσφερε χορταστικό θέαμα, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία 57 γύρων που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Στον αγώνα γύρω από το στάδιο των Miami Dolphins, η αυστριακή ομάδα πανηγύρισε το 1-2, με τον Μαξ Φερστάπεν να κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ανοίγοντας το βαθμολογικό του προβάδισμα στους 14 πόντους.

H συναρπαστική δράση της Formula 1 κέρδισε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς τις μάχες των οδηγών στη Φλόριντα την παρακολούθησαν για έστω και 1’, σύνολο κοινού της τάξης των 1.093.124 τηλεθεατές. Το επιμέρους ανδρικό κοινό ηλικίας 25-44 κατέγραψε 19,9%, ενώ οι πιο φανατικοί της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ήταν οι άνδρες ηλικίας 18-24, στους οποίους το ποσοστό έφτασε στο 32,8%!

Επίσης, η εκπομπή «Formula 1 Show», που προηγήθηκε του αγώνα, σημείωσε 19,8% στο επιμέρους ανδρικό κοινό 18-24. Το pre-race που μεταδόθηκε παράλληλα σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ , φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, μια αποκλειστική συνέντευξη του νέου τεχνικού διευθυντή της Mercedes-AMG, Τζέιμς Άλισον. Μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ.

Formula 1 στον ΑΝΤ1

Στο στούντιο με τους Πάνο Σεϊτανίδη και Τάκη Πουρναράκη, ήταν επίσης ο Κώστας Λεώνης και η Μαρία Ανδρεάδη, ενώ η απεσταλμένη των ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ στο Μαϊάμι, Mαρία Θωμά, μετέδιδε με απευθείας συνδέσεις το κλίμα και όλο το παρασκήνιο από τα paddock του Hard Rock Stadium.

Το επόμενο ραντεβού της F1 είναι την Κυριακή 21 Μαΐου, με το Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια, στην ιστορική πίστα της Ίμολα. Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!