Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023: Τι θα δούμε από τους κατασκευαστές

Κώστας Παστρίμας
Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023: Τι θα δούμε από τους κατασκευαστές
Λίγα 24ωρα πλέον έμειναν πριν ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 και καλό είναι να γνωρίζουμε τι θα δούμε από τους κατασκευαστές.

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την μεγάλη γιορτή της μοτοσικλέτας, την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου στο Κλειστό Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ) και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών.

Η Έκθεση ανοίγει τις πύλες τις στις 29 Μαρτίου στις 14:00 και το ωράριο λειτουργίας θα είναι τις καθημερινές 14:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00-21:00. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι να περιμένουμε από τους κατασκευαστές να μας δείξουν στην φετινή μεγάλη Έκθεση.

Ducati

Η Ducati και το 2023 έχει μια πλήρη και πολύ εντυπωσιακή γκάμα μοτοσικλετών να παρουσιάσει στο κοινό. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά από κοντά τη νέα Multistrada V4 Rally, η οποία απέκτησε περισσότερες off-road δυνατότητες και έγινε η πιο ολοκληρωμένη Multistrada που φτιάχτηκε ποτέ.

Ducati

Η βραβευμένη ως ομορφότερη μοτοσικλέτας της Έκθεσης EICMA 2022 στο Μιλάνο, Diavel V4 θα είναι διαθέσιμη για το κοινό να την αγγίξει, ενώ η νέα έκδοση Monster SP, η νέα Streetfighter V4, η DesertX στο πανέμορφο νέο χρώμα black grey, καθώς και η δεύτερη γενιά Scrambler θα συμπληρώσουν το... ρόστερ των Ιταλών.

QJMotor - SYM - Daytona

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τις εκθέσεις, η Γκοργκόλης Α.Ε. επιστρέφει δυναμικά στα... σαλόνια. Αφορμή ήταν φυσικά η έλευση της QJMotor στην Ελλάδα η οποία σηματοδοτεί ένα νέο μεγάλο βήμα για την άκρως επιτυχημένη εταιρεία. Στο περίπτερο της QJMotor θα συναντήσουν οι επισκέπτες τα πρώτα μοντέλα της μάρκας που έχουν φτάσει στη χώρα μας με κορυφαίο το SRT 800.

QJMOTOR

Η κορυφαία σε πωλήσεις SYM δεν θα μπορούσε να λείπει από το περίπτερο της Γκοργκόλης Α.Ε. παρουσιάζοντας τα δημοφιλή της scooter όπως τη σειρά Symphony, το νέο Joyride 300 και το JetX. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις μοτοσικλέτες της Daytona Motors και της Zontes, ιδιαίτερα της νέας γκάμας των 350.

Royal Enfield - CFMoto

Η Muvus ετοιμάζει απόβαση στο Κλειστό Φαλήρου με όλη την γκάμα των Royal Enfield και CFMoto να είναι διαθέσιμη για το κοινό. Οι φίλοι της ινδικής μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Super Meteor 650. Επίσης, στο περίπτερο της Royal Enfield θα συναντήσει ο επισκέπτης την HNTR 350 όπως και όλη την γκάμα των 350 και των 650 μοντέλων της μάρκας.

CFMoto

Από την άλλη, η CFMoto θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την supersport μοτοσικλέτας 450SR. Επιπλέον, σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται η 700 CLX Adventure, μια έκδοση περιπέτειας του δημοφιλούς μοντέλου της μάρκας. Φυσικά, δεν θα λείπει η adventure μοτοσικλέτα 800MT, όπως και τα κορυφαία ATV της μάρκας.

Kymco - Voge - Yadea

Η Mototrend θα έχει ίσως το πιο εντυπωσιακό περίπτερο στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 παρουσιάζοντας στο ελληνική κοινό την πλούσια γκάμα μοτοσικλετών, scooter και ηλεκτρικών οχημάτων. Τον πρώτο λόγο θα έχει φυσικά η Kymco την οποία έχει εμπιστευτεί το ελληνικό κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να αγγίξουν το νέο AK550 Premium, όπως και το καινούριο τρίτροχο CV3. Η Kymco ετοιμάζει και μια έκπληξη για τους φίλους της καθώς θα αποκαλύψει ένα νέο σπορ scooter, το KRV 200 για πρώτη φορά στην Έκθεση Μοτοσικλέτας.

Kymco

Στο τμήμα της Voge το μοντέλο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει είναι η 900 DS. Πρόκειται για το μεγαλύτερο adventure μοντέλο της μάρκας το οποίο θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες, όπως και το ανανεωμένο 525 DSX, το δικύλινδρο πλέον 350AC και το φρέσκο 125R.

Voge

Η Yadea θα... ηλεκτρίσει τον χώρο της έκθεσης παρουσιάζοντας όλα τα νέα της μοντέλα. Πρόκειται για μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών scooter και ηλεκτρικών πατινιών τα οποία ξεχωρίζουν για την τεχνολογία και την απόδοσή τους. Στο περίπτερο της Mototrend οι επισκέπτες θα δουν από κοντά το θηριώδες ATV, TGB 1000LTX EPS.

Yamaha

Πολύ δυναμική παρουσία στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 θα έχει η Yamaha. Έχοντας στο πλευρό της τον ισχυρό όμιλο Μοτοδυναμική, η Yamaha θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να πάρει μια γεύση από τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας για το 2023. Το μοντέλο που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι το νέο Tracer 9 GT+ με την τεχνολογία ραντάρ που διαθέτει.

Yamaha

Φυσικά, τα ανανεωμένο scooters XMAX 300 και 125 θα έχουν την τιμητική τους, ενώ ένα εργοστασιακό αγωνιστικό Yamaha Tenere 700 World Raid θα κοσμεί το περίπτερο της μάρκας. Οι φίλοι της Yamaha θα γνωρίσουν επίσης την γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας με το πρωτότυπο E01 να βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν καθώς η Yamaha θα παρουσιάσει ένα νέο concept, ενώ θα έχει και τα νέα της ηλεκτρικά ποδήλατα.

Benelli - Super Soco - Ecooter

Η πορεία της Benelli τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακή με την ιταλική μάρκα να έχει κερδίσει το κοινό με τα μοντέλα της. Η Motoway λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή έκθεση παρουσιάζοντας τα μοντέλα της Benelli, αλλά και τα ηλεκτρικά Super Soco και Ecooter.

βρ

Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 θα δούμε για πρώτη φορά στην έκθεση το παπί RCX 180 το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον από το κοινό. Ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα υπάρξει για το καινούριο TRK 702, το οποίο έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις για την απόδοσή του, ενώ οι φίλοι της μάρκας θα δουν από κοντά την οικογένεια των Leoncino και φυσικά την οικογένεια των υπόλοιπων TRK.

Benelli

Στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, η Super Soco θα έχει όλη την γκάμα των αποδοτικών και ποιοτικών μοντέλων της, ενώ οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά το εντυπωσιακό ηλεκτρικό scooter Ecooter E5 HP.

Triumph

Οι Βρετανοί δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 έχοντας μάλιστα πολλά και ενδιαφέροντα νέα μοντέλα να επιδείξουν στο ελληνικό κοινό. Σίγουρα η νέα σειρά των Street Triple 765 θα κλέψει την παράσταση στο περίπτερο της Triumph, ιδιαίτερα η έκδοση Moto2, μαζί φυσικά με όλα τα σπορ μοντέλα της μάρκας.

Triumph

Το κοινό θα συναντήσει επίσης τα δημοφιλή Trident 660 και Tiger Sport 660, ενώ το μεγάλο Tiger 1200 με τις απίστευτες ταξιδιωτικές και off-road δυνατότητες θα δώσει άλλο χρώμα στο περίπτερο. Οι επισκέπτες τέλος θα απολαύσουν για μια ακόμα φορά τα ποιοτικά classic μοντέλα της μάρκας, ιδιαίτερα με την νέα σειρά Chrome στα Bonneville και Speed Twin.

Sunra

Για ακόμα μια χρονιά η Περκο θα έχει σημαντική παρουσία στην Έκθεση Μοτοσικλέτας με τα ηλεκτρικά της δίκυκλα Sunra. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας ξεκινώντας από το κορυφαίο scooter Robo-S και φτάνοντας μέχρι το πολύ πρακτικό Rainbow που θα καλύψει όλες τις αστικές μικρομετακινήσεις.

Sunra

Εκτός από μοτοσικλέτες και scooter η έκθεση θα φιλοξενήσει πολλά περίπτερα με αξεσουάρ και εξοπλισμό, ανταλλακτικά, ελαστικά και προϊόντα lifestyle, ενώ θα υπάρχουν επίσης μουσικά δρώμενα, test rides και διαγωνισμοί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!