Formula 1, Ράσελ: «Η Red Bull θα κερδίσει όλους τους αγώνες φέτος»

Formula 1, Ράσελ: «Η Red Bull θα κερδίσει όλους τους αγώνες φέτος»
Ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes-AMG έκανε μια δυσοίωνη πρόβλεψη για τη φετινή σεζόν της F1.

Το Grand Prix Μπαχρέιν, ο πρώτος αγώνας της φετινής σεζόν, εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο καθώς η Red Bull Racing κυριάρχησε απόλυτα στο Σακχίρ. Ο Μαξ Φερστάπεν κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον αγώνα ενώ ο Σέρχιο Πέρεζ, παρότι στην εκκίνηση έπεσε 3ος, δεν είχε πρόβλημα να τερματίσει στη 2η θέση.

Ήταν τόσο μεγάλη διαφορά της Red Bull από τους υπόλοιπους, που ο Φερνάντο Αλόνσο στην 3η θέση τερμάτισε 35 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή.

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για τη Mercedes-AMG, η οποία εκτός από τη Red Bull, που ήταν άπιαστη, δεν έδειξε να έχει την ταχύτητα να χτυπήσει ούτε τις Aston Martin και Ferrari. Όπως είναι αναμενόμενο, λοιπόν, μετά το τέλος του αγώνα ο Τζορτζ Ράσελ, που τερμάτισε στην 7η θέση πίσω από τον Λανς Στρολ, ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος.

Ο νεαρός Βρετανός μάλιστα έκανε την πρόβλεψη ότι η Red Bull είναι τόσο μπροστά που μπορεί να κερδίσει και τους 23 φετινούς αγώνες: «Η Red Bull έχει αυτό το πρωτάθλημα “στο τσεπάκι της”. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει κάποιος φέτος να παλέψει μαζί τους. Περιμένω να κερδίσουν όλους τους αγώνες φέτος. Βάζω και στοίχημα. Με την απόδοση που έχουν, δεν βλέπω να τους “χτυπάει” κάποιος. Μπορεί να μη βρίσκονται στην pole κάθε φορά γιατί ξέρω ότι η Ferrari είναι πολύ ανταγωνιστική στις κατατακτήριες. Αλλά στον αγώνα είναι πάρα πολύ δυνατοί».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!