Moto Guzzi V7 Gucci-Palace: Η ιταλική φινέτσα στο μεγαλείο της

Κώστας Παστρίμας
Moto Guzzi V7 Gucci-Palace: Η ιταλική φινέτσα στο μεγαλείο της
Η Moto Guzzi συνεργάστηκε με την Gucci και την Palace στην κατασκευή μιας μοναδικής V7 Stone.

Η σχέση της Moto Guzzi με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας και ανθρώπους των τεχνών έχει ενδυναμωθεί τα τελευταία χρόνια καθώς οι Ιταλοί έχουν κάνει μια σοβαρή στροφή προς το lifestyle. Η νέα συνεργασία του εργοστασίου από το Μαντέλο ντελ Λάριο έχει να κάνει με την Gucci και την Palace για τη δημιουργία μιας V7 γεμάτης στυλ και φινέτσα.

Την Gucci την γνωρίζουμε καλά από τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες της που έχουν γράψει ιστορία στον κόσμο της μόδας. Από την άλλη, συναντάμε την Palace Skateboards, μια βρετανική φίρμα η οποία ασχολείται με δημιουργίες νεανικής μόδας και εξαρτημάτων skateboards και BMX και έχει κατακτήσει το νεανικό κοινό σε όλη την Ευρώπη.

Moto Guzzi

Οι δύο εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις της και χάρισαν σε ένα Moto Guzzi V7 Stone μια ιδιαίτερη αισθητική. Η Palace επιμελήθηκε του χρωματισμού της μοτοσικλέτας βάφοντάς την με χρώματα παραλλαγής. Οι Βρετανοί επίσης σχεδίασαν τα λογότυπα και τα σήματα της μοτοσικλέτας, όπως και τον χρυσό αετό στο ρεζερβουάρ.

Moto Guzzi

Η Gucci από τη μεριά της επιμελήθηκε τις πλαϊνές τσάντες από δέρμα και ανθεκτικό ύφασμα με το μοναδικό σχεδιαστικό στυλ της ιταλικής μάρκας. Πολύ ιδιαίτερη είναι και η δερμάτινη σέλα, ενώ στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ βρίσκεται ένα tank bag με την βάση του ίδιου σχεδιασμού με τις τσάντες. Η Moto Guzzi V7 Gucci-Palace θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες και είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα Vault της Gucci.

Moto Guzzi

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!