Πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Ελλάδα της νέας Suzuki V-Strom 1050DE

Κώστας Παστρίμας
Πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Ελλάδα της νέας Suzuki V-Strom 1050DE
Η Suzuki αποφάσισε να αποκαλύψει τη νέα της V-Strom 1050DE στο Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Η Suzuki Ευρώπης αποφάσισε να παρουσιάσει για πρώτη φορά στον ευρωπαϊκό ειδικό Τύπο το νέο της V-Strom 1050DE στην Ελλάδα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι με τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους να απολαμβάνουν την φιλοξενία και τα τοπικά εδέσματα παρά την έλευση της «Barbara». Παράλληλα, οι άνθρωποι της διοργάνωσης είχαν χαράξει δύο όμορφες διαδρομές για την οδήγηση του μοντέλου.

suzuki

Η νέα V-Strom 1050DE είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να κινηθεί σε πολλαπλά εδάφη χωρίς πρόβλημα. Η Suzuki λοιπόν άλλαξε τη γεωμετρία του πλαισίου και τοποθέτησε πιο ποιοτικές αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή αυξάνοντας παράλληλα και την απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα, τοποθέτησε ακτινωτό τροχό 21 ιντσών εμπρός με ελαστικά διπλής χρήσης, μεγάλωσε το τιμόνι, τοποθέτησε ατσάλινα μαρσπιέ και άλλαξε το σχήμα της σέλας.

suzuki

Μαζί με τις μηχανικές αναβαθμίσεις, ήρθαν και αλλαγές στα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας. Πλέον η νέα V-Strom 1050DE διαθέτει σύστημα quickshifter, επιλογές οδήγησης με προσθήκη της Gravel που προσαρμόζει το traction control, cruise control και ABS στροφής. Μάλιστα, το ABS είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να απενεργοποιηθεί στον πίσω τροχό για καλύτερη αίσθηση στην κίνηση εκτός δρόμου.

Ο κινητήρας της μοτοσικλέτας παραμένει ο δικύλινδρο V2 των 1.037 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 107 ίππους και 100Nm. Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι 16.495 ευρώ.

suzuki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!