Ducati: Νέο σύστημα πλοήγησης για τα DesertX και Diavel V4

Κώστας Παστρίμας
Ducati: Νέο σύστημα πλοήγησης για τα DesertX και Diavel V4
Η Ducati προσθέτει στο κορυφαίο off-road μοντέλο της ένα χρήσιμο σύστημα πλοήγησης «Turn by Turn».

Το 2023 η Ducati παρουσίασε μια νέα έκδοση της DesertX η οποία ονομάστηκε R22 και ήταν αφιερωμένη στο αγωνιστικό Audi RS Q e-tron με το οποίο η γερμανική μάρκα παίρνει μέρος στο Rally Dakar αλλά και στο υπόλοιπο πρωτάθλημα Raid. Εκτός από την χρωματική αναβάθμιση οι Ιταλοί αποφάσισαν να δώσουν ακόμα ένα «γκάτζετ» στον αναβάτη της μοτοσικλέτας προσθέτοντας το σύστημα πλοήγησης Στροφή-Στροφή.

Το σύστημα πλοήγησης Turn by Turn είναι ενσωματωμένο στο Ducati Multimedia System και είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή στον αναβάτη. Μόλις συνδέσεις το smartphone μέσω Bluetooth με τη μοτοσικλέτα και μπεις στην εφαρμογή Ducati App θα απολαύσεις ένα χρηστικό εργαλείο που θα σε απαλλάξει από το άγχος της διαδρομής.

Ducati

Το σύστημα της Ducati δίνει τη δυνατότητα επιλογής την ταχύτερης διαδρομής, της οικονομικότερης διαδρομής, ενώ διαθέτει και άλλες παραμέτρους όπως αποφυγή διοδίων ή κίνηση εκτός δρόμου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ducati τοποθετεί σύστημα πλοήγησης Στροφή-Στροφή σε μοτοσικλέτα της και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Ducati

Σίγουρα η Ducati θα εξοπλίσει και το Diavel V4 τις επόμενες εβδομάδες με το Turn by Turn, ενώ μέσα στη χρονιά δεν θα μας κάνει εντύπωση αν το ανακοινώσει και για το Multistrada V4 Rally.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!