Νέα έκδοση SEAT MO 50 eScooter

Κώστας Παστρίμας
Νέα έκδοση SEAT MO 50 eScooter
Η SEAT παρουσίασε μια νέα, μικρή έκδοση του ηλεκτρικού της scooter MO με στόχο την μικροκινητικότητα.

Το SEAT MO 125 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρικά scooter της αγοράς χάρη στις εντυπωσιακές επιδόσεις του, το εύκολο σύστημα φόρτισης και την εξαιρετική του αυτονομία. Πρόσφατα η ισπανική φίρμα παρουσίασε την κορυφαία έκδοση Performance με αναρτήσεις της Ohlins και φρένα της Galfer, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε ασχοληθεί με την κατηγορία της μικροκινητικότητας, δηλαδή μέχρι τα 45Km/h.

Η SEAT αφουγκράστηκε τις ανάγκες του κοινού και αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή έκδοση του MO. Το ΜΟ 50 διατηρεί τη σχεδιαστική μορφή του κλασικού scooter της SEAT ωστόσο έχει τοποθετήσει έναν ηλεκτροκινητήρα μικρότερης απόδοσης. Το σύνολο αποδίδει πλέον 4 kW με μέγιστη απόδοση τα 7,3 kW (9,7 ίππους) κάτι που μεταφράζεται σε τελική ταχύτητα 45Km/h. Ο ηλεκτροκινητήρας διαθέσει τρεις επιλογές οδήγησης (City, Sport, Eco) και σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone.

Seat MO eScooter 125

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη χωρητικότητας 5,6 kWh που χαρίζει αυτονομία 172 χιλιόμετρα στο scooter. Ο χρόνος φόρτισης παραμένει στις 6 ώρες σε οικιακή πρίζα, ενώ μπορεί να φορτιστεί απευθείας στο scooter ή στο σπίτι. Οι αναρτήσεις είναι συμβατικές με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκους εμπρός και πίσω.

Seat MO eScooter 125

Στόχος του SEAT MO 50 είναι να προσεγγίσει το πιο νεανικό κοινό προσφέροντας μια πιο προσιτή οικονομικά λύση αστικής μετακίνησης. Το MO 50 αναμένεται να είναι πιο φτηνό από το MO 125 και θα είναι το entry level μοντέλο στη σειρά ηλεκτρικών scooter της SEAT.

Seat MO eScooter 125

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!