Formula 1: Ο Ρικάρντο ετοιμάζει ταξίδι με mini bike (vid)

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: Ο Ρικάρντο ετοιμάζει ταξίδι με mini bike (vid)
Ο Αυστραλός οδηγός της F1 σκοπεύει το 2023 να ξοδέψει τον χρόνο του διασχίζοντας της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με... mini bike!

Το 2023 ο Ντανιέλ Ρικιάρντο δεν θα βρίσκεται στο grid της Formula 1 καθώς δεν είχε κάποια αξιόλογη πρόταση στα χέρια του. O Αυστραλός πιλότος αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Red Bull και να εκτελέσει χρέη δοκιμαστή της ομάδας Formula 1 το 2023 μένοντας μακριά από την αγωνιστική δράση.

Μπορεί αυτή η απόφαση να ήρθε χωρίς τη θέληση του οδηγού από το Περθ, ωστόσο δεν φαίνεται να το έχει πάρει βαρέως. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει να προγραμματίζει τα πλάνα του εκτός πίστας το 2023 τα οποία περιλαμβάνουν ένα ταξίδι που ονειρευόταν να κάνει από παιδί.

Ford Puma

Ο Ρικιάρντο έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμός ενός οδοιπορικού στις ΗΠΑ σε ένα ταξίδι που θα ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη και θα ολοκληρωθεί στο Λος Άντζελες. Το εντυπωσιακό σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι θα το πραγματοποιήσει με μια μικρή μοτοσικλέτα mini bike 110 κ.εκ. «Ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω είναι να διασχίσω την Αμερική με mini bike, από την Νέα Υόρκη μέχρι το Λος Άντζελες», δήλωσε ο Αυστραλός.

Triumph

Ο λόγος που θέλει να κάνει αυτό το ταξίδι με μια τόσο αργή μοτοσικλέτα είναι βαθυστόχαστος και έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Ο Ρικιάρντο αναφέρει ότι θα πρέπει επιτέλους να μειώσουμε τον ρυθμό ζωής μας και ένα ταξίδι με αργή μοτοσικλέτα θα σε κάνει να δεις τον κόσμο αλλιώς, να νιώσεις καλύτερα το περιβάλλον και να επιστρέψεις στην εκτίμηση των βασικών πραγμάτων.

gf

Ο Ρικιάρντο είναι λάτρης της μοτοσικλέτας και αρκετές φορές έχει βρεθεί σε πίστες για δοκιμές και εκπαίδευση. Αναμένουμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσει το ταξίδι του.

Βίντεο από εκπαίδευση του Ρικιάρντο με τον Σέτε Τζιμπερνάου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!