Παρέλαση της Ford στο The Mall Athens

Παρέλαση της Ford στο The Mall Athens

Κώστας Παστρίμας
Παρέλαση της Ford στο The Mall Athens
Στο γνωστό εμπορικό κέντρο The Mall Athens για μια ακόμα χρονιά μπορείτε να απολαύσετε τα μοντέλα της Ford.

Έχουμε μπει πλέον σε εορταστική περίοδο και όλοι λίγο ή πολύ θα περάσουν από το The Mall Athens στο Μαρούσι για τα καθιερωμένα ψώνια της εποχής. Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμα χρονιά να απολαύσουν όλα τα νέα μοντέλα της Ford και να ενημερωθούν για τις καινούριες τεχνολογίες της αμερικανικής μάρκας.

Μοντέλα όπως τα Fiesta, Puma, Focus, Ranger Raptor καθώς και τα εξηλεκτρισμένα Mustang Mach-E και Kuga Plug-In Hybrid θα βρίσκονται στον χώρο του εμπορικού κέντρου απολαμβάνοντας και εξελιγμένες υπηρεσίες ψηφιακής εμπειρίας και test drive.

Ford

Ιδιαίτερα για το νέο Kuga PHEV, η Ford παρέχει την επιπλέον δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν test drive του αυτοκινήτου προκειμένου να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τα μεγάλα πλεονεκτήματα του premium SUV. Με ένα σχετικό αίτημα ακόμα και διαδικτυακά, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει ένα test drive και να οδηγήσει το δημοφιλές Kuga στην Plug-In Hybrid έκδοσή του.

Ford

Στο επίπεδο 3 του «The Mall Athens» στο Μαρούσι Αττικής, οι επισκέπτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν για τα μοντέλα της εταιρείας, αλλά και να δουν από κοντά τα συμβατικά και εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!