Formula 1, eSports: To GRF1 σε καλεί στην παρέα του

Formula 1, eSports: To GRF1 σε καλεί στην παρέα του
Τα πρωταθλήματα eSports για την F1 στην Ελλάδα πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, με το GRF1 να αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα.

Το πρωτάθλημα του GRF1 eSports δημιουργήθηκε το 2021 για την πλατφόρμα του Playstation και ξεκίνησε την πρώτη του σεζόν όντας ένα νεοσύστατο πρωτάθλημα με αρκετό ενθουσιασμό από τους θεατές και τους οδηγούς ώστε να γίνει το πιο γνωστό πρωτάθλημα Formula 1.

Οι διοργανωτές και υπεύθυνοι του πρωταθλήματος, Ρένος Δημητρίου και Χρήστος Καρράς, με δεδομένη τη δημοφιλία του videogame θέλησαν να δημιουργήσουν το δικό τους θεσμό, μαζεύοντας συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα.

Το ιδιαίτερο με το πρωτάθλημα GRF1 eSports είναι το γεγονός πως οι συμμετέχοντες αγωνίζονται σε όλες τις πίστες του πρωταθλήματος της Formula 1. Η διάρκεια των αγώνων είναι στο 50% της πραγματικής. Οι 20 οδηγοί κατανέμονται στις 10 ομάδες του σπορ, με τους νικητές να λαμβάνουν ιδιαίτερα βραβεία.

Όλοι οι αγώνες του GRF1 eSports μεταδίδονται στο κανάλι της διοργάνωσης στο Youtube, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο πρωτάθλημα του GRF1 eSports μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook εδώ, ή στο Instagram εδώ.

Ως το Νο1 μέσο στην Ελλάδα για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Gazzetta «αγκαλιάζει» και τις virtual εκδοχές τους μέσω των esports και σταδιακά θα σας παρουσιάσει όλες τις σχετικές δραστηριότητες εντός συνόρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!