Τον Ιανουάριο στην Ελλάδα το νέο Virtus 250 της Daytona

Κώστας Παστρίμας
Τον Ιανουάριο στην Ελλάδα το νέο Virtus 250 της Daytona
Το νέο crossover scooter της Daytona αναμένεται τον επόμενο μήνα στη χώρα μας έτοιμο για μεγάλες και μικρές περιπέτειες.

Η Daytona μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι» των scooter περιπέτειας παρουσιάζοντας το Virtus 250 το οποίο αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο scooter με έντονο νεανικό σχεδιασμό και σπορ προοπτικότητα που δεν περνάει απαρατήρητο από όπου κι αν περάσει.

Η δομή του scooter ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για crossover scooter έτοιμο για κάθε περιπέτειας εντός και εκτός δρόμου. Τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα LED δεσπόζουν στη μάσκα εμπρός, ενώ τα γραφικά είναι έντονα δίνοντας μια νεανική χροιά στο μοντέλο.

SYM

Ο κινητήρας του Vitrus 250 είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος 250 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 25,2 ίππους και 23 Nm ροπής. Οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές χάρη στον εξελιγμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό και τη μονάδα ελέγχου, ενώ η κατανάλωσή του είναι μόλις στα 3,2 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα. Σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα των 13,5 λίτρων του ρεζερβουάρ η αυτονομία του - με οικονομική οδήγηση - μεταφράζεται σε 420 χιλιόμετρα.

SYM

Οι αναρτήσεις του scooter είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ αερίου λαδιού πίσω μεγάλων διαδρομών, ενώ τα φρένα είναι της J.Juan με ABS. Στον εξοπλισμό το Virtus προελαύνει καθώς διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, USB θύρα φόρτισης, θερμαινόμενα grip, LCD οθόνη πληροφοριών, έλεγχο πίεσης ελαστικών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Το σκληροτράχηλο scooter της SYM αναμένεται τον Ιανουάριο του 2023 στην Ελλάδα στην τιμή των 4.495 ευρώ.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!