Performance Edition για την Kawasaki Z H2 του 2023

Κώστας Παστρίμας
Performance Edition για την Kawasaki Z H2 του 2023
Η Kawasaki παρουσίασε μια νέα, ακόμα πιο δυναμική έκδοση των Z H2 και ZH2 SE των 200 ίππων.

Ακόμα και σήμερα η Kawasaki Z H2 παραμένει η μοναδική γυμνή μοτοσικλέτα παραγωγής με υπερσυμπιεστή, κάτι που από μόνο του την κάνει πολύ ιδιαίτερη. Η πανίσχυρη Z για το 2023 διατηρεί τη βασική της δομή με την Kawasaki να προσθέτει περισσότερη τεχνολογία, περισσότερες χρωματικές επιλογές και κυρίως μια νέα έκδοση Performance.

Στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της Z H2 SE, η Kawasaki έρχεται να προσθέσει την Performance Edition η οποία περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης τιτανίου της Akrapovic, ειδικό χρωματισμό και σχεδιασμό σέλας, προστατευτικά pads στο ρεζερβουάρ για καλύτερη στήριξη του αναβάτη και μεγαλύτερη φημέ ζελατίνα. Φυσικά, η μοτοσικλέτα διατηρεί τα κορυφαία της ηλεκτρονικά συστήματα όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα ελεγχόμενης εκκίνησης, quickshifter, ABS στροφής, μονόδρομο συμπλέκτη και επιλογές οδήγησης.

Kawasaki

Ο κινητήρας της Kawasaki Z H2 είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος των 998 κ.εκ. ο οποίος με τη βοήθεια υπερσυμπιεστή αποδίδει 200 ίππους και 137 Nm. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ Back Link πίσω. Οι αναρτήσεις είναι ηλεκτρονικές της Showa στην περίπτωση της έκδοση SE με τεχνολογία Skyhook για κορυφαία ισορροπία και αίσθηση στο δρόμο.

Kawasaki

Αναβάθμιση έχουμε στα φρένα καθώς η Kawasaki έχει τοποθετήσει νέες δαγκάνες Brembo M4.32 στην απλή έκδοση και Brembo Stylema στην έκδοση SE και Performance Edition. Οι δίσκοι είναι τύπου μαργαρίτα 300 χιλ. εμπρός και 250 χιλ. πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών με 190άρι ελαστικό πίσω. Τα μοντέλα του 2023 θα παρουσιαστούν επίσημα στην EICMA 2022, ενώ αναμένονται στις αρχές του επόμενου χρόνου να είναι διαθέσιμα στα καταστήματα.

Kawasaki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!