Formula 1: Αηδιασμένος ο Φερστάπεν από τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: Αηδιασμένος ο Φερστάπεν από τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών
Ξανά στο προσκήνιο οι ακραίες συμπεριφορές οπαδών, που και στην Ουγγαρία έκαιγαν καπελάκια της Mercedes.

Λίγες εβδομάδες μετά τα συμβάντα στις εξέδρες του Red Bull Ring στην Αυστρία και τη στιγμή που η ίδια η Formula 1 ξεκίνησε δημόσια την καμπάνια της εναντίον αυτών των συμπεριφορών, οι ανεγκέφαλοι οπαδοί «χτύπησαν» ξανά στην Ουγγαρία. Από το περασμένο σαββατοκύριακο στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν κόσμο να καίει υλικό με το σήμα της Mercedes. Το ίδιο είχε καταγραφεί και στην Αυστρία.

Η τεράστια αντιπαλότητα που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Μαξ Φερστάπεν και στον Λούις Χάμιλτον κατά τη διάρκεια της περσινής μάχης για τον τίτλο, και έφτασε στην κορύφωσή της στον αμφιλεγόμενο «τελικό» του Αμπου Ντάμπι, έχει περάσει και στους οπαδούς, που συχνά-πυκνά δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους προς τον αντίπαλο του οδηγού που ακολουθούν, κυρίως με γιουχαΐσματα, αλλά και με τέτοιες ενέργειες.

Ο Μαξ Φερστάπεν ρωτήθηκε για αυτά τα περιστατικά στην Ουγγαρία και χωρίς περιστροφές τα καταδίκασε, δηλώνοντας μάλιστα αηδιασμένος από αυτά: «Φυσικά τα βρίσκω απαράδεκτα. Οπωσδήποτε δεν συμφωνώ με αυτά που κάνουν αυτά τα άτομα, γιατί είναι κάτι αηδιαστικό. Συνολικά, πιστεύω ότι η πλειονότητα των οπαδών απλώς πανηγύριζε κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο βάθρο για όλους τους οδηγούς, και έτσι θα έπρεπε. Αλλά αυτό το βίντεο που καίνε πράγματα είναι αηδιαστικό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!