Formula 1: Το Instagram Post Race Show του Gazzetta για το GP Αυστρίας (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Το Instagram Post Race Show του Gazzetta για το GP Αυστρίας (vid)
Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης σχολίασαν όσα συνέβησαν στον συναρπαστικό αγώνα στην πίστα του Σπίλμπεργκ.

Ο ενδέκατος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 αποτελεί παρελθόν, με το Grand Prix Αυστρίας να επιφυλάσσει ανατροπές, δράμα και μάχες μέχρι τον τελευταίο του γύρο!

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Red Bull Ring, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης φιλοξενήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Gazzetta στο Instragram, σε ένα χορταστικό F1 Post Race Show.

Ανέλυσαν το πως ο Σαρλ Λεκλέρ έφτασε στην τρίτη φετινή του νίκη, γιατί ήταν ταχύτερος της Red Bull Racing και του Μαξ Φερστάπεν αλλά και πιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους τελευταίους γύρους.

Grand Prix Αυστρίας 2022

Επίσης, σχολίασαν την εγκατάλειψη του Κάρλος Σάινθ και πως μπορεί αυτή να αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα στους οδηγούς της Scuderia Ferrari αλλά και τους πολύτιμους βαθμούς που μάζεψε ξανά η Mercedes-AMG Petronas.

Απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού, με τη συζήτηση να επεκτείνεται στις τεχνικές οδηγίες της FIA περί porpoising και τις φήμες για τα εύκαμπτα πατώματα κάποιον ομάδων και πως μπορούν αυτά να φέρουν νέα δεδομένα στην πορεία της σεζόν.

Δείτε το F1 Post Race Show, πατώντας play…

Φωτογραφίες: Sauber Motorsport, Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!