Formula 1: To γκαράζ της Red Bull είχε άρωμα Πρέμιερ Λιγκ στο Σίλβερστον

Formula 1: To γκαράζ της Red Bull είχε άρωμα Πρέμιερ Λιγκ στο Σίλβερστον
Γεμάτο αστέρες του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν το γκαράζ της Red Bull Racing, με τον Μαξ Φερστάπεν να κάνει μία ξεχωριστή ανταλλαγή φανέλας.

Το εξωαγωνιστικό κομμάτι του Grand Prix Μ. Βρετανίας περιλάμβανε ιδιαίτερες εμφανίσεις αστέρων του ποδοσφαίρου παγκόσμιας κλάσης. Ο διεθνής δεξιός μπακ της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αντάλλαξε μάλιστα φανέλα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν.

Πριν την εκκίνηση του αγώνα, ο πρώην οδηγός και τηλεσχολιαστής του Sky F1, Μαρτιν Μπραντλ, κατάφερε να μιλήσει με τον Βρετανό, ο οποίος αποκάλυψε το πάθος του για την F1.

«Είναι η πρώτη μου φορά σε grid της Formula 1. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία. Αγαπώ τη Formula 1 και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Το πρόγραμμά μου δεν μου το επιτρέπει συχνά αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Λατρεύω τα πάντα για τη Formula 1. Ο ενθουσιασμός, το γεγονός πως είναι ένα ομαδικό σπορ με εξιτάρει. Είναι ένα φοβερό σπορ, μεγάλωσα βλέποντάς το με τον μπαμπά και την οικογένειά μου», ανέφερε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Όμως δεν ήταν ο μόνος αστέρας της Λίβερπουλ που βρέθηκε στο Σίλβερστον. Ο κεντρικός μπακ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, άφησε την ηλιόλουστη Ιμπίθα και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι και ταξίδεψε στο Νορθάμπτονσαϊρ για το δέκατο αγώνα της Formula 1.

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Μαζί του ήταν ο αμυντικός της εθνικής Ολλανδίας και παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Νέιθαν Άκε, όπως επίσης και οι πρώην ποδοσφαιριστές, Τζόλιον Λέσκοτ (που είχε περάσει ένα φεγγάρι στην ΑΕΚ) και Μάικαχ Ρίτσαρντς.

Όλοι τους πέρασαν μία βόλτα από το γκαράζ της Red Bull Racing, όπου έβγαλαν φωτογραφίες με το μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας. Η RB18 έχει κατακτήσει 7 νίκες μέχρι τώρα στο 2022, με τις 6 να έρχονται από τον Μαξ Φερστάπεν. Το σίγουρο είναι πως το άκρως τρομακτικό ατύχημα του Γκουάνγιου Ζου τους τρόμαξε για τα καλά και τους έδωσε μία ιδέα για τον κίνδυνο που παραμονεύει συνεχώς στους αγώνες ταχύτητας.

F1 Βρετανία

Το Grand Prix Μ. Βρετανίας του 2022 δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που περίμενε η αυστριακή ομάδα. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Μαξ Φερστάπεν, περιορίστηκε στην 7η θέση, ενώ ο Σέρχιο Πέρεζ εκμεταλλεύτηκε την εμφάνιση του αυτοκινήτου ασφαλείας και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η μάχη μεταφέρεται στην Αυστρία και το Red Bull Ring το τριήμερο 8-10 Ιουλίου. Το αγωνιστικό αυτό τριήμερο επιστρέφει και το F1 Sprint.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!