MotoGP: Αφού δεν υπογράφει ο Εσπαργκαρό, θα υπογράψει ο... Αλόνσο! (vid)

MotoGP: Αφού δεν υπογράφει ο Εσπαργκαρό, θα υπογράψει ο... Αλόνσο! (vid)
Η Aprilia τρολάρει τον Αλέις Εσπαργκαρό βάζοντας τον Φερνάντο Αλόνσο να «υπογράψει» συμβόλαιο με την Aprilia.

Στο πλαίσιο της προώθησης του Ισπανικού Grand Prix της Formula 1 είχαμε μια συνάντηση κορυφής μεταξύ των οδηγών της ομάδας Alpine και των αναβατών της ομάδας Aprilia στο MotoGP. Οι Φερνάντο Αλόνσο και Εστεμπάν Όκον είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα καρτ του Οβιέδο στη Βόρεια Ισπανία και να οδηγήσουν καρτ και mini bikes με τους Αλέιξ Εσπαργκαρό και Μάβερικ Βινιάλες.

Alonso

Εκτός από την οδήγηση και τις φωτογραφήσεις, ένα θέμα το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Αλέιξ Εσπαργκαρό με την Aprilia. Ο Ισπανός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τη στάση της ιταλικής ομάδας καθώς δεν τον καλύπτουν στις απαιτήσεις που έχει για το νέο του συμβόλαιο. Ο Εσπαργκαρό σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για την ανάταση της Aprilia στο MotoGP, καθώς έχει βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας και έχει φέρει νίκη και βάθρα βρισκόμενος φέτος στη 2η θέση της βαθμολογίας. Είναι φυσιολογικό λοιπόν να ζητάει περισσότερα από το εργοστάσιο του Νοάλε για να μείνει στην ομάδα.

Στην εκδήλωση στην πίστα του Οβιέδο οι άνθρωποι της Aprilia και ο ίδιος ο Εσπαργκαρό έδειξαν ότι δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους και σε ανάρτηση στο instagram δημιούργησαν ένα διασκεδαστικό βίντεο που αφορά το συμβόλαιο του Εσπαργκαρό. Στο βίντεο εμφανίζεται ο επικεφαλής της Aprilia Racing, Μάσιμο Ριβόλα να πλησιάζει τον Εσπαργκαρό και να του προτάσσει ένα υποτιθέμενο συμβόλαιο να υπογράψει. Ο Ισπανός δεν το δέχεται και αποχωρεί, ωστόσο στη θέση του έρχεται ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ριβόλα δίνει το συμβόλαιο στο οδηγό της Formula 1 και εκείνος το «υπογράφει» παίρνοντας τη θέση του Εσπαργκαρό στην ομάδα της Aprilia.

Alonso

Το συγκεκριμένο βίντεο μπορεί να ήταν χιουμοριστικό ωστόσο είναι σε θέση να μας δώσει και κάποια συμπεράσματα για την κατάσταση στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Aprilia και Εσπαργκαρό. Είναι πολύ πιθανό ο Ισπανός να έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα για την επόμενη χρονιά και απλά να διασκεδάζουν τις φήμες που κυκλοφορούν στα paddock του MotoGP. Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα στο Mugello να έχουμε ανακοινώσεις...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!