Ψήφος εμπιστοσύνης στον αθλητισμό!

Gazzetta team
Ψήφος εμπιστοσύνης στον αθλητισμό!

bet365

Τo gazzetta.gr παρουσιάζει ορισμένα από τα αποτελέσματα της έρευνας που παρήγγειλε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και αποδεικνύει ότι οι Ελληνες αγαπούν τον αθλητισμό!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να αναθέσει σε εταιρεία τη διοργάνωσης έρευνας για τον αθλητισμό και την απήχηση που έχει στους Ελληνες.

Πρόκειται για την εταιρεία ΑLCO του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου που προχώρησε σε σειρά ερωτήσεων σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού!

Το gazzetta.gr γνωρίζει ορισμένες από τις απαντήσεις των ερωτηθέντων, που αποδεικνύουν την άρρηκτη σχέση του αθλητισμού με τον Ελληνα, ακόμα και σε συνθήκες κρίσης, όπου για κάποιους ο αθλητισμός δεν πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ποσοστό που αγγίζει το απόλυτο, οι ερωτηθέντες εκτιμούν την μεγάλη χρησιμότητα που έχει ο αθλητισμός για τη νεολαία.

Επίσης περισσότεροι από 6 στους δέκα απάντησαν ότι εξακολουθεί να έχει ιδιαίτερη σημασία η κατάκτηση μεταλλίων από τους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, στις κορυφαίες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Τέλος συντριπτικό είναι το ποσοστό των Ελλήνων που εναντιώνονται στην κατάργηση της πάλης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα πλήρη αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν την Δευτέρα 15 Απριλίου σε συνέντευξη Τύπου στις 11.30, στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο, τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα