Ευχαριστώ Ερασιτέχνη σε Θύρα 7

Gazzetta team
Ευχαριστώ Ερασιτέχνη σε Θύρα 7

bet365

Οι σύνδεσμοι της Θύρας 7 στήριξαν οικονομικά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και η διοίκηση με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως για ακόμη μία φορά τους συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, το ποσό των 17.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Πρόκειται για χρήματα που θα διατεθούν, όπως και τα προηγούμενα που έχουν προσφέρει, εξ’ ολοκλήρου για τις υποχρεώσεις μας προς τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων μας.

Η ηθική αλλά και η συνεχής οικονομική στήριξη των φιλάθλων μας, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης και αναδιοργάνωσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αποτελούν σημείο αναφοράς γενικότερα για τον Ελληνικό αθλητισμό.

Η ανιδιοτελής προσφορά των φιλάθλων μας, αποδίδει καρπούς και εντός των αγωνιστικών χώρων με την κατάκτηση τίτλων από τις ομάδες μας , τους οποίους το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αφιερώσουμε στον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού μας.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα