Πρωτιά για Πανανό, Κορδαλή

Gazzetta team
Πρωτιά για Πανανό, Κορδαλή

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο χρυσός παραολυμπιονίκης του μπότσια, Νίκος Πανανός ολοκληρώνει τη σεζόν με έναν ακόμη τίτλο, καθώς ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία από τους αθλητικούς συντάκτες, το ίδιο και η συναθλήτριά του, Μαρία-Ελένη Κορδαλή.

Οι δύο πρωταθλητές μας, μαζί με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη ανέβασαν ψηλά τα γαλανόλευκα χρώματα τον περασμένο Σεπτέμβριο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό.

Υποψήφιοι για τον κορυφαίο αθλητή με αναπηρία ήταν επίσης ο κολυμβητής Αριστείδης Μακροδημήτρης και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης του μπότσια στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες, η πρωταθλήτρια του στίβου Ανθή Καραγιάννη και η συναθλήτριά της Μαρία Σταματουλά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα