Στήριγμα σε Ερασιτέχνη η Θύρα 7

Gazzetta team
Στήριγμα σε Ερασιτέχνη η Θύρα 7

bet365

Πολύτιμη στήριξη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από την Θύρα 7. Οι οργανωμένοι των «ερυθρολεύκων» μάζεψαν και έδωσαν για τα λεγόμενα μικρά αθλήματα 35.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την Θύρα 7. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τους συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, στον Ερασιτέχνη το ποσό των 35.000 ευρώ δίνοντας συνέχεια στη μοναδική στήριξη που παρέχουν σε όλες τις ομάδες μας εντός αλλά προφανώς και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η οικονομική ενίσχυση των συνδέσμων της Θύρας 7 προς τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από το οικονομικό υστέρημα των φιλάθλων μας σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία για κάθε Ελληνική οικογένεια.

Να είναι σίγουροι ότι αποτελούν έναν μεγάλο αρωγό στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την οικονομική εξυγίανση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και για τη δημιουργία ενός υγιούς, αθλητικά, περιβάλλοντος για τους αθλητές μας, τις ακαδημίες μας και τους προπονητές μας.

Ευχαριστούμε!
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π».

 

Τελευταία Νέα