Λύθηκε το θέμα με τις ομοσπονδίες!

Gazzetta team
Λύθηκε το θέμα με τις ομοσπονδίες!

bet365

Λίγο πριν την αυριανή (20/9) τους συνάντηση και μετά την έντονη διαμαρτυρία της ΕΟΚ η κυβέρνηση πήρε πίσω το έγγραφο που άναψε φωτιές σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες!

Οργή είχε προκαλέσει στις αθλητικές ομοσπονδίες η απόφαση της Πολιτειας να τις μετατρέψει σε ΔΕΚΟ. Το περιβόητο έγγραφο ζητούσε περικοπές και να πλήρη αναφορά εσόδων – εξόδων αλα… ΔΕΚΟ, από όλες τις ομοσπονδίες πλην του ΣΕΓΑΣ.

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη απόφαση για λειτουργία των ομοσπονδιών σε καθεστώς επιχειρήσεων, θα έβαζε ταφόπλακα στον αθλητισμό, καθώς θα τους αφαιρούσε κάθε εγγυημένη επιχορήγηση, αρά και την δυνατότητα να συνεχίσουν να επιτελούν κοινωνικό έργο.

Οι ομοσπονδίες έχουν ορίσει ραντεβού για την Πέμπτη (20/9), ώστε να αποφασίσουν πως θα χειριστούν το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε, όμως απ’ ό,τι φαίνεται η συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα έχει και μεγάλη σημασία, διότι το θέμα λύθηκε! Kι όταν λέμε λύθηκε, εννοούμε με θετική κατάληξη για τις ομοσπονδίες.

Όπως έμαθε το gazzetta.gr, μετά από την έντονη διαμαρτυρία της ΕΟΚ η κυβέρνηση ανακάλεσε την απόφασή της και πήρε πίσω το έγγραφο που μετέτρεπε τις ομοσπονδίες σε …ΔΕΚΟ. Το ζήτημα λοιπόν λύθηκε αφού έστω και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε ο …στραγγαλισμός των ομοσπονδιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα