Στα χέρια της η πρόκριση!
Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του θεσμού στο χάντμπολ των γυναικών, η ελληνική ομάδα μπορούσε ακόμη να πανηγυρίσει και τη νίκη. Δεν μπόρεσε ωστόσο να κρατήσει μέχρι τέλους τη διαφορά, έδειξε όμως ότι κρατάει την τύχη στα χέρια της.
Οι Αρτινές θα αναμετρηθούν το Σάββατο (17/11, 7.30μ.μ) με την Ντε Γκάια και πάλι επί πορτογαλικού εδάφους και χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή ισοπαλία με χαμηλότερο σκορ για να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Κορυφαία για την Αναγέννηση η Στανκούτε με 10 τέρματα, ενώ την ακολούθησε η Σκάρα με 7.
ΚΟΛΕΓΙΟ ΝΤΕ ΓΚΑΙΑ- ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 28-28
ΚΟΛΕΓΙΟ: Σίλβα Β. 10, Αντράντε 7, Καρβάλιο 6, Σαράιβα 4, Σοάρες 3, Αγκιγιάρ, Κόστα Α., Κόστα Μ., Κόουτο, Φερντάντες, Ζόρζε, Περέιρα, Πίντο, Σίλβα Α., Βιντέιρα
ΑΡΤΑ (Σίμπι Ντοιτσίνοφ): Στανκούτε 10, Σκάρα 7, Μπαλάφα 5, Σκουτέλα 4, Στάνκοβιτς 1, Βέμη 1, Μαυρομάτη, Σαγάνη, Ταταράκη, Βράτσεβα.
Διαιτητές: Βέμπερ- Πάνγκρετς (Σλοβενία), Παρατηρητής: Κάουφιλντ (Ιρλανδία), δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 2/3-3/4
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
