Στα βαθιά ο Διομήδης!

Gazzetta team
Στα βαθιά ο Διομήδης!

bet365

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Διομήδη στο πλαίσιο της κλήρωσης των «32» του EHF Cup και η ελληνική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου χάντμπολ.

Στη διαδικασία που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη, ο Κυπελλούχος Ευρώπης θα βρει στο δρόμο του τη γερμανική Ράιν Νέκαρ Λόβεν, μια ομάδα με
μπάτζετ 5,5 εκατομμυρίων ευρώ (20πλάσιο από αυτό του Διομήδη), πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή στην Μπουντεσλίγκα με 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πάντα παρούσα τα τελευταία πέντε χρόνια στις ημιτελικές και τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων!

Ένα θαύμα αναζητούν πλέον οι «λύκοι», που θα επιδιώξουν από εδώ και πέρα να ευχαριστηθούν κάθε ματς και να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία στο θεσμό. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Ελλάδα 24 ή 25 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στο Μανχάιμ μία εβδομάδα αργότερα.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση, αλλά σίγουρα για πρόκληση. Αυτή τη στιγμή η Λόβεν είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον κόσμο. Αν είναι να αποκλειστείς καλύτερα να συμβεί από τον καλύτερο. Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αντιμετωπίσαμε όλη η ομάδα με χαμόγελο την κλήρωση. Θέλουμε να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια και να τα ευχαριστηθούμε Είναι μια ομάδα που τα έχει όλα», ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Διομήδη, Δημήτρη Δημητρούλια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα