Τρεις στη «μάχη»

Gazzetta team
Τρεις στη «μάχη»

bet365

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη το πρωτάθλημα, τρεις ομάδες της Α1 χάντμπολ των γυναικών επικεντρώνονται στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, με τις Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Άρτας και Μέγα Αλέξανδρο να αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο.

Η Νέα Ιωνία θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο Κύπελλο Κυπελλούχων υποδεχόμενη την ολλανδική Κουίντους, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στην Αθήνα, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

«Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε έναν τριετή σχεδιασμό. Δεν βιαζόμαστε, διαθέτουμε νεαρές αθλήτριες, που χαιρόμαστε διότι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αυτό δεν σημαίνει δεν θέλουμε το ματς», σχολίασε η προπονήτρια Σοφία Ναϊσίδου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος μετά το 27-27 του πρώτου ματς στα Γιαννιτσά για τον 2ο γύρο του EHF Cup θα κυνηγήσει την πρόκριση κόντρα στην Πρίστινα το Σάββατο (20/10). Η ελληνική ομάδα θέλει νίκη ή ισοπαλία με μεγαλύτερο σκορ από αυτό του πρώτου αγώνα, για να πανηγυρίσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Την Κυριακή (21/10), τέλος, στο κλειστό της Άρτας, η Αναγέννηση θα υποδεχθεί την Ένωση Νεολαίας Αθηένου, στον δεύτερο αγώνα του 2ου γύρου του Τσέλαντζ Καπ, σε μια ρεβάνς που θα έχει τυπική διαδικασία, μετά το 28-17 της ελληνικής ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα στην Κύπρο.

 

Τελευταία Νέα