Η πρώτη «μάχη» είναι ευρωπαϊκή!

Gazzetta team
Η πρώτη «μάχη» είναι ευρωπαϊκή!

bet365

Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της εφετινής σεζόν Διομήδης Άργους και ΑΕΚ δίνουν τον πρώτο τους αγώνα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στον ελληνικό «εμφύλιο» της Α» φάσης του EHF Cup στο χάντμπολ των ανδρών.

Δύο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν φέτος τον τίτλο εντός των συνόρων διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Το EHF Cup δημιουργήθηκε μετά τη συγχώνευση Κυπέλλου Κυπελλούχων και του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενώ η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την Κυριακή (9/9) στις 19:00 στο κλειστό της Νέας Κίου, με τους «λύκους», να υποδέχονται την Ένωση με τον τίτλο του κατόχου του Τσάλεντζ Καπ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ του αθλήματος, λόγω οικονομικού προβλήματος, αλλά και γηπέδου και θα επιδιώξουν μια πορεία ανάλογη της περσινής και σε αυτή τη διοργάνωση. Η Ένωση από την άλλη, με τους νεοαποκτηθέντες Αλβανό και Μπαλωμένο στη σύνθεσή της θα κυνηγήσει με τη σειρά της τη διάκριση, θέλοντας παράλληλα, με νίκη, να βρεθεί στη θέση του «αφεντικού», λίγο πριν από την έναρξη της Α1.

Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Κυριακή (16/09) στο γήπεδο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την πορτογαλική Μαδέιρα. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σέρβοι Μάρκο Μπόριτσιτς και Ντέγιαν Μάρκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα