Στη NOVA ο τελικός του Διομήδη

Gazzetta team
Στη NOVA ο τελικός του Διομήδη

bet365

Ο πρώτος τελικός μεταξύ Διομήδη και Βάκερ Τουν για το Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ δεν μεταδόθηκε, λόγω αδυναμίας της κρατικής τηλεόρασης, όμως ευτυχώς που υπάρχει και η NOVA, εν όψει του επαναληπτικού.

Η ελληνική ομάδα νίκησε 26-23 στο Λουτράκι πριν από μερικές ημέρες και πλέον την προσεχή Δευτέρα (28/5) θα βρεθεί στην Ελβετία για να διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της. Μαζί θα βρίσκεται και το συνδρομητικό κανάλι, έπειτα από την συμφωνία που επετεύχθη με την Ομοσπονδία.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από το NOVASPORTS 4.

Συνάντηση με Μιτσαξη

Στο μεταξύ, ο Πάνος Μπιτσαξής θα βρεθεί το Σάββατο στο Άργος, όπου θα συναντηθεί με τους «λύκους», προκειμένου να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την πορεία τους στην Ευρώπη. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού δεν παρευρέθη στον πρώτο τελικό, θα έχει όμως την ευκαιρία να δώσει τις ευχές του σε παίκτες και τεχνικό τιμ εν όψει του δεύτερου αγώνα.

Η αποστολή του Διομήδη αναχωρεί την Κυριακή για την Ελβετία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα