Να επιστρέψουν στο νησί
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι άνθρωποι του Αίαντα Σαλαμίνας επιθυμούν να δώσουν τον αγώνα κυπέλλου με τον Πιερικό για την επόμενη φάση στη φυσική τους έδρα.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αίαντας Σαλαμίνας αναφέρει: «Μεγάλος ενθουσιασμός για την συνέχεια υπάρχει στην ομάδα απ’ όλους. Πέραν της νίκης απέναντι στη Ζάκυνθο, η ομάδα έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και αν δεν υπήρχε ο τερματοφύλακας Καλαϊτζίδης, το σκορ θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Παίζοντας επιθετικά και έξυπνα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Επικρατήσαμε εύκολα, παρά το μικρό σκορ, αφού ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.Η ομάδα μας στον επόμενο γύρο θα υποδεχτεί τον Πιερικό και η σκέψη είναι ότι αν προλάβει να φτιαχτεί το γήπεδο στη Σαλαμίνα ο αγώνας να γίνει στο νησί. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το αν θα πραγματοποιηθούν κάποιες υποσχέσεις από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Τσαβάρη, που παραβρέθηκε στο γήπεδο Περάματος, και από τη βοήθεια των φιλάθλων. Αν γίνουν όλα αυτά, μάλλον θα σταματήσουν και οι ενέργειες για τη μετονομασία. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Πιθανόν όμως ο αγώνας με τα Χανιά να γίνει στο Πέραμα. Τέλος, η ΠΑΕ Αίας θα στείλει συγχαρητήρια επιστολή στην Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας και ειδικά στον διευθυντή κ. Ρουμάνη και Αστυνόμο Α’ κ. Τέσερη. Επίσης θα στείλει συγχαρητήρια στην ΚΕΔ για τη διαιτησία του κ. Σφακιανάκη και των εποπτών, καθώς και για τους παρατηρητές κ. Ευσταθίου και κ. Δημητρίου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
