Τι παίρνεις με έναν... Πογκμπά

Νίκος Ρόλλας
Τι παίρνεις με έναν... Πογκμπά

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal έψαξε και βρήκε τι θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος με τα 105 εκατομμύρια που διέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Παρά την οικονομική κρίση που ταλανίζει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά την πλειοψηφία των χωρών του πλανήτη, οι περισσότερες ομάδες των μεγάλων πρωταθλημάτων συνεχίζουν να ζουν στον δικό τους μοναδικό κόσμο. Μπορεί τα 94 εκατομμύρια του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και τα 105 του Πολ Πογκμπά να αποτελούν... πρόκληση για τους περισσότερους, με αποτέλεσμα να υπάρχει σκληρή κριτική, όμως ας αφήσουμε στην άκρη αυτή την πλευρά και ας πιάσουμε την ακριβώς αντίθετη. Την πιο ανάλαφρη...

Ας δούμε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος, αν είχε στην διάθεσή του τα χρήματα που ξόδεψε η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ για να αποκτήσει τον 23χρονο Γάλλο μέσο από την Γιουβέντους...

Iδού λοιπόν, οι 10 καλύτερες (λέμε τώρα) επιλογές...

1. Να μείνεις για 50 χρόνια στην Governor Villa του Grand Resord στο Λαγονήσι, η οποία κοστίζει 5.728 ευρώ την βραδιά. Συνολικά εκτείνεται σε 150 τετραγωνικά μέτρα και μεταξύ άλλων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και γυμναστήριο. Αν μάλιστα τους «σκάσεις» και μία γερή προκαταβολή, μπορεί να εξασφαλίσεις μέσα στην τιμή αυτή να είναι και τα τρία γεύμα της ημέρας: Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

2. Να αγοράσεις δύο Airbus A320. Βέβαια, επειδή η ιστορία που τα συνοδεύει δεν είναι και τόσο ευχάριστη, καθώς από το 1988 που κυκλοφόρησε αυτό το μοντέλο έχουν υπάρξει 14 δυστυχήματα τέτοιων αεροσκαφών, ίσως να μην είναι και τόσο καλή ιδέα... Όπως και να' χει πάντως, είναι μία επιλογή.
Αποτέλεσμα εικόνας για Airbus A320
3. Να πληρώνεις τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί για ένα χρόνο. Μην «σκαλώνεις», σύμφωνα με το Forbes περίπου τόσα βγάζουν κάθε χρόνο από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Θα μου πεις όμως και τι να τους κάνεις; Να γυρίσεις ταινία; Όχι, φυσικά γιατί αυτό απαιτεί και άλλα λεφτά. Απλά να τους έχεις, να βγαίνεις μαζί τους και να το παίζεις... χαΐστας.
Αποτέλεσμα εικόνας για brad angelina
4. Να αγοράσεις «Το πορτρέτο του καλλιτέχνη χωρίς γένια» από τον Βίνσεντ βαν Γκογκ, ο οποίος το 1998 δημοπρατήθηκε έναντι 63 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2011 η αξία του εκτιμήθηκε περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι σήμερα θα φτάνει περίπου στα 100 εκατομμύρια. Άρα, θα σου μείνουν και κάτι... ψιλά για ρέστα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Portrait of the Artist without Beard
5. Να πληρώσεις για 1,5 χρόνο τα συμβόλαια της Γιουβέντους. Πρόσφατα διέρρευσαν τα συμβόλαια της «Μεγάλη Κυρίας» στον Ιταλικό Τύπου και κάνοντας έναν υπολογισμό, τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει η διοίκηση εφέτος είναι 70 εκατομμύρια. Άρα μπορείς να το παίξεις πρόεδρος ενάμιση χρόνο...
Αποτέλεσμα εικόνας για juventus higuain
6. Να αγοράσεις 477 Porsche Cayenne 4,8 turbo. Κάθε μία κοστίζει 219.900 ευρώ και μπορείς να έχεις διαφορετική για κάθε μέρα του χρόνου και καμιά κατοσταριά ακόμα καβάντζα... Βέβαια, εκεί που πάνε τα τέλη κυκλοφορίας θα χρειαστείς και τα λεφτά που έδωσε ο Γιουβέντους στην Νάπολι για τον Ιγκουαΐν, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.
Αποτέλεσμα εικόνας για 477 Porsche Cayenne 4.8 turbo
7. Να κάνεις ένα πάρτι στο διάστημα. ΟΚ, αυτό δεν θα γίνει και τόσο άμεσα, αλλά μπορείς να περιμένεις λίγο. Η Virgin Galactic έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα, προκειμένου απλοί θνητοί και όχι αστροναύτες να μπορούν να πάνε στο διάστημα, σε ειδικά διαμορφωμένα σκάφη. Το κόστος του εισιτηρίου υπολογίζεται περίπου στις 200.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις 500 φίλους σου και να πάτε παρέα ή να πάρεις λιγότερους, για να έχεις ρέστα.
Αποτέλεσμα εικόνας για space
8. Να αγοράσεις το νησί Pumpkin Key που βρίσκεται στην Φλόριντα, μόλις 10 λεπτά με το ελικόπτερο από το Μαϊάμι. Τίποτα δηλαδή, ένα τσιγάρο δρόμος. Άσε που σου μένουν και καμιά 20αριά εκατομμύρια για να μπορέσεις να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις ή να αγοράσεις ένα σκάφος, προκειμένου να κάνεις τις μεταφορές σου πιο εύκολα. Να ξέρεις πάντως ότι υπάρχει ήδη σπίτι χτισμένο εκεί, με τρεις κρεβατοκάμαρες και άλλες ανέσεις, αν θέλεις να χαλάσεις αλλού τα... ρέστα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Pumpkin Key island
9. Να αγοράσεις το μισό χρέος της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να γλιτώσει η χώρα από τις περσινές εξαγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη οτι θα πρέπει να διαγραφεί τελείως. Μπορεί να μην το σβήσεις όλο, αλλά τουλάχιστον θα έχεις καταφέρει να μην φεσώσουν τον ελληνικό λαό άλλα 105 εκατομμύρια, σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του αντιπροέδρου του κόμματος.


10. Να αγοράσεις την θρυλική βίλα στο Μπέβερλι Χιλς από όπου έχουν περάσει ο JFK με την Τζάκι, η οποία διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, 29 μπάνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα