Η ξανθιά που... οπλοφορεί στο Ρίο! (pics)

Η ξανθιά που... οπλοφορεί στο Ρίο! (pics)

bet365

Αν τη συναντήσεις τυχαία στο δρόμο θα σκεφτείς πως είναι ένα συνηθισμένο 18χρονο κορίτσι, αλλά στην πραγματικότητα η Άμπερ Χιλ κυκλοφορεί και... οπλοφορεί με στόχο το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Ψηλά τακούνια, baby pink νύχια, στα μαλλιά το ξανθό της Barbie, σπουδές στην αισθητική, βλέμμα που σκοτώνει κι από σώμα δεν το συζητάμε. Κόλαση! Αν σκεφτείτε όλα αυτά τα στοιχεία σίγουρα θα συνθέσετε στο μυαλό σας την εικόνα ενός κοριτσιού που ενδιαφέρεται μόνο για την εμφάνισή του. Η Άμπερ Χιλ όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν τις άλλες. Η 18χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία αγνόησε τα στερεότυπα της εποχής κι ασχολείται από μικρή με τον αθλητισμό και τη μεγάλη της αγάπη που είναι η σκοποβολή! Σίγουρα, αν τη δείτε στο δρόμο δεν θα περάσει καν από το μυαλό σας πως μπορεί να κρατήσει όπλο!

Το Gazzetta Weekend Journal σας παρουσιάζει την ιστορία και τον στόχο της 18χρονης Βarbie που είναι φαβορί για το χρυσό στην σκοποβολή με τη Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο!

Η λιλιπούτεια ξανθιά... είναι μόλις 1,57μ., βλέπει τον κόσμο διαφορετικά! Θεωρεί πως μία εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν αποτελεί εμπόδιο για να παθιαστείς μ' ένα άθλημα, ακόμα κι αν αυτό είναι ανδροκρατούμενο. Συγχρόνως προτρέπει τα κορίτσια να μην φοβηθούν να... ιδρώσουν και να ξεπεράσουν τα όριά τους! Η Άμπερ Χιλ παραδέχεται πως έχει ένα... ασυνήθιστο χόμπι για νεαρά κορίτσια, αλλά της ταιριάζει απόλυτα και ανακάλυψε το ταλέντο της από πολύ μικρή ηλικία.

Η 18χρονη άρχισε την σκοποβολή από την ηλικία των 10 κι ο παππούς της ήταν αυτός που την ώθησε ν' ασχοληθεί. Μόλις στα 12 της χρόνια μπήκε στη γυναικεία ομάδα της εθνικής Αγγλίας, ενώ στα 15 της έγινε η νεότερη που κέρδισε στο Παγκόσμιο Νέων.

«Νιώθω ευγνώμων που μπορώ να εμπνεύσω νεότερα κορίτσια να μπουν στον χώρο του αθλητισμού. Ειλικρινά ένα σπορ μπορεί να σε βοηθήσει να αφοσιωθείς στους στόχους που έχεις βάλει στη ζωή σου».

Η ίδια όταν άρχισε ν' ασχολείται με τη σκοποβολή ξάφνιασε αρκετούς, αλλά σύντομα απέδειξε - ειδικά στους φίλους της - πως ένα κορίτσι... όλα τα μπορεί! Άλλωστε, συνδύασε το χόμπι της με τα ταξίδια και το συναίσθημα που ένιωθε όταν εκπροσωπούσε την χώρα της ήταν και είναι ανεκτίμητο για την ίδια!

«Προπονούμαι τέσσερις με πέντε φορές τη βδομάδα και πηγαίνω συνέχεια στο γυμναστήριο. Πιστεύω ότι η προπόνηση δεν βοηθάει μόνο το σώμα μου, αλλά και την ψυχική μου υγεία».

Μπορεί τον περισσότερο χρόνο να έχει ένα όπλο στα χέρια της, αλλά η καθημερινότητά της δεν διαφέρει από αυτή ενός... απλού κοριτσιού! Δεν θα τη δείτε ποτέ ατημέλητη, αποφάσισε παράλληλα με την σκοποβολή να σπουδάσει αισθητικός, ενώ τολμάει να δείχνει και την πιο sexy πλευρά του εαυτού της. Μάλιστα, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχά της!

Η ίδια επιθυμεί να γίνει πρότυπο για τα μικρά κορίτσια και να τα προτρέψει να τα... δίνουν όλα στον αθλητισμού.

«Τα κορίτσια στο σχολείο φτάνουν μέχρι ένα... όριο. Φοβούνται να τα δώσουν όλα σ' ένα άθλημα επειδή δεν θέλουν ν' αποκτήσουν μυς, ούτε θέλουν να δουν το σώμα τους ν' αλλάζει».

Με την εμφάνισή της στο Ρίο ελπίζει πως πολλά νέα παιδιά θα εμπνευστούν και θα δουν πως αν θέλεις να έχεις μία... sexy εμφάνιση δεν θα τσαλακωθεί αν λιώνεις στην προπόνηση, αλλά το αντίθετο.

Πλέον, η ίδια μετράει αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο και η Μεγάλη Βρετανία είναι σίγουρη πως θα τη δει στο βάθρο!

Τελικά, όταν θέλεις κάτι απλά μπορείς! Κι η sexy 18χρονη, Άμπερ Χιλ, μπορεί να γίνει το πρότυπο που χρειάζονται αρκετά νέα κορίτσια που φοβούνται να μήπως χαλάσει η εικόνα τους!

Το μυστικό της... όπλο τα ροζ σκάγια!

 

Τελευταία Νέα