Είδωλα στην... πυρά!

Είδωλα στην... πυρά!

bet365

Γίνεται ήρωας! Σημαία. Σύμβολο του συλλόγου! Και ξαφνικά... περνάει απέναντι; Τότε τί; Το G-Weekend με αφορμή την «μετακίνηση Ντουράντ» θυμίζει φανέλες που... πήραν φωτιά!

Ο Κέβιν Ντουράντ αφήνει την Οκλαχόμα και μετακομίζει στην Καλιφόρνια για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Ματ Χούμελς αφήνει την Μπορούσια, για να ακολουθήσει τους Λεβαντόφσκι, Γκέτσε στο δρομολογίο Ντόρτμουντ - Μόναχο.

Αυτό το καλοκαίρι, οι... προδότες έκανα ξανά την εμφάνισή τους, βγάζοντας από τις τσέπες ουκ ολίγων συναισθηματικών οπαδών τους αναπτήρες τους.

Το G-Weekend Journal θυμάται περιπτώσεις που οι παίκτες - σύμβολα... κάηκαν!

Μάριο Γκέτσε

Όταν ο ηγέτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ αποφάσισε να βγάλει την κίτρινη φανέλα για να μετακομίσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο κόσμος της ομάδας τον έκανε αμέσως... Ιούδα. Και όπως το Πάσχα οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι «καίνε» αυτόν που πρόδωσε τον Ιησού, έτσι και εκείνοι έκαψαν τη φανέλα του.

Σεσκ Φάμπρεγκας

Kάποιος φίλος της Αρσεναλ άναψε κάρβουνα αλλά αντί για κάνα μπριζολάκι, έψησε την εμφάνιση του Σεσκ Φάμπρεγκας όταν εκείνος μετακόμισε στην άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τσέλσι.

Κέβιν Ντουράντ

Το μεγάλο αστέρι της Οκλαχόμα θα λάμπει πλέον μέσα στην κίτρινη φανέλα των Ουόριορς. Αυτό δεν μπορούν με τίποτα να το χωνέψουν οι φίλοι των Θάντερ που... εννοείται έκαψαν τη φανέλα του.

Ντουέιν Ουέιντ

Υπηρέτησε τους Χιτ για 13 χρόνια. Στα 34 του πήρε την απόφαση να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο και να παίξει στους Μπουλς. Μερικοί δεν το πήραν και τόσο ψύχραιμα...

Λουίς Σουάρες

Δεν πήραν και με πολύ καλό μάτι κάποιοι την απόφαση του Λουίς Σουάρες να αφήσει το Μέρσισαϊντ για την Μπαερτσελόνα.

Ματ Χούμελς

Στην περίπτωση του Χούμελς, φίλοι της Ντόρτμουντ δεν έκαψαν φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά εκεί της μισητής ΜΠάγερν Μονάχου.

Στίβεν Τζέραρντ

Μετά τον τελικό του 2005, έπαιζε δυνατά το σενάριο να πάει στην Τσέλσι. Πριν καλά - καλά αποφασίσει να γίνει «μπλε», δεν ήταν λίγοι που έκαψαν τη φανέλα του. Φυσικά και θα την... αγόρασαν ξανά!

Φαν Πέρσι

Πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι οι φλόγες έσβησαν το όνομά του από την καρδιά των φίλων της Άρσεναλ.

Φερνάντο Τόρες

«Μας πρόδωσε, πάντα θα περπατάει μόνος του», έγραφαν οι φίλοι της Λίβερπουλ καίγοντας τις φανέλες του άλλοτε αγαπημένου τους Φερνάντο Τόρες. Την απόφασή του να πάει στην Τσέλσι, μάλλον δεν θα του τη συγχωρέσουν.

Tζέιμς Λεμπρόν

Όταν το 2010 άφησε το Κλίβελαντ για τους Χιτ, ο κόσμος της ομάδας έκαψε φανέλες του. Ουδείς μπορούσε να του συγχωρέσει ότι τους... εγκαταλείψει. Τέσσερα χρόνια μετά επέστρεψε και έφερε στο Άκρον τον τίτλο του πρωταθλητή. Και κάπως έτσι κάηκε το μίσος.

ΝτεΜάρκο Μάρεϊ

Σήμερα παίζει στους Tennesse Titans. Ωστόσο, η απόφασή του το 2015 να πάει από τους Dallas Cowboys στους Philadelphia Eagles οδήγησε τους φίλους της ομάδας να κάψουν τη φανέλα του.

 

Τελευταία Νέα