Ευαγγελία, μας λείπεις ήδη! (pics)

Ευαγγελία, μας λείπεις ήδη! (pics)

Λίγες μέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί X-Factor και φτάνει στο τέλος της και η παρουσία της αγαπημένης μας Ευαγγελίας Αραβανή στα backstage του show... Ήδη μας λείπεις, Ευαγγελία!

Επιμέλεια:

Εδώ στο gazzetta γενικά έχουμε κάποια... κολλήματα με τις ωραίες παρουσίες. Η Μαίρη Συνατσάκη, η Δούκισσα Νομικού και η Ευαγγελία Αραβανή είναι από τα κορίτσια που δεν θα είχαμε πρόβλημα να βάζουμε κάθε μέρα, κάθε μέρα όμως!

Το ίδιο ισχύει και για το G-Weekend Journal. Αυτό το... τεύχος κυκλοφορεί λίγες μέρες πριν το τέλος του X-Factor. Εντάξει, δεν θα βάλουμε και τα κλάματα που τελειώνει το show, ούτε θα μας πειράξει όποιος κερδίσει. Αυτό που θα μας πειράξει όμως και δεν το κρύβουμε, είναι ότι δεν θα ξαναδούμε την Ευαγγελία Αραβανή στην μικρή οθόνη τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ας απολαύσουμε λοιπόν την Τρίτη για τελευταία φορά το κορίτσι μας και ελπίζουμε, Ευαγγελία, να βγεις επιτέλους στις παραλίες!

 

Επόμενα Άρθρα

Ο Χάουαρντ ήθελε max συμβόλαιο, αλλά (δικαίως) δεν βρήκε!

Ο Χάουαρντ ήθελε max συμβόλαιο, αλλά (δικαίως) δεν βρήκε!

Υπό άλλες συνθήκες ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους free agents του φετινού καλοκαιριού, αλλά... όχι, φέτος δεν ήταν! To G-Weekend εξηγεί το γιατί...  

Η... μπασκετοσύναξη πριν το τζάμπολ!

Η... μπασκετοσύναξη πριν το τζάμπολ!

Με την ελπίδα ότι η Εθνική Ελλάδος θα βρεθεί στο Ρίο, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Προολυμπιακό! Δείτε ξανά πως το... περιμένει η πιο δυνατή «μπασκετική ομάδα» του ίντερνετ!