Χρονιά και κούκλα στον Ολυμπιακό! (pics)

Gazzetta team
Χρονιά και κούκλα στον Ολυμπιακό! (pics)

bet365

Με αφορμή την απόκτηση της Σάσκιε Χίπε το G- Weekend Journal σας παρουσιάζει τις 5 (μαζί με την Γερμανίδα) διαγώνιες του Ολυμπιακού που συνδύασαν αγωνιστική αξία και ομορφιά.

Θεωρείται και όχι άδικα ως το πιο όμορφο πρωτάθλημα, καθώς συνδυάζει και το θέαμα και τις ωραίες γυναίκες. Φυσικά αναφερόμαστε στο βόλεϊ, όπου η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στην χώρα μας μεγάλα ονόματα, αλλά και εξαιρετικά ωραίες κοπέλες.

Με αφορμή την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, αυτή την Γερμανίδας Σάσκιε Χίπε, θα ασχοληθούμε με τις διαγώνιες των «ερυθρολεύκων» τα πέντε (μαζί με το ερχόμενο) τελευταία χρόνια. Από την Λούκοβιτς, την Κις, την Νέσοβιτς και την Τσβετάνοβα στην Χίπε, οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να συνδυάσουν ομορφιά και ταλέντο.

2013 Ιβάνα Λούκοβιτς: Πανηγύρισε το πρώτο

Αρχίζουμε από την περίοδο 2012-13, μια ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό καθώς πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο. Βασική διαγώνια στην ομάδα αυτή ήταν η Σέρβα Ιβάνα Λούκοβιτς. Η 21χρονη εκείνη την χρονιά και ύψους 1.90 παίκτρια, ξεχώρισε τόσο για την απόδοσή της, όσο και για την εμφάνιση. Από τα καλύτερα σώματα του πρωταθλήματος, ενώ μεγάλο της προσόν όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το χαμόγελό της.

2014 Κάταλιν Κις: Ομορφιά και ταλέντο

Την επόμενη χρονιά, οι Πειραιώτες παρότι ανέβηκαν στην κορυφή άλλαξαν την διαγώνιό τους και την θέση της Ιβάνα Λούκοβιτς πήρε η Κάταλιν Κις. Η Ουγγαρέζα ήρθε στην Ελλάδα το 2006 για λογαριασμό του Ηρακλή Κηφισιάς και κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα παίρνοντας πρωτάθλημα και με ΑΕΚ, αλλά και με τις «ερυθρόλευκες». Επίσης τα πήγε πολύ καλά και στο μπιτς βόλεϊ κερδίζοντας πολλά τουρνουά. Και λόγω μπιτς βόλεϊ η Ουγγαρέζα είχε πολύ ωραίο σώμα, το οποίο διατηρεί και τώρα παρότι έγινε μητέρα, κατακτώντας τίτλους και στην Κύπρο.

2015 Ιβάνα Νέσοβιτς: Τοοοο μοντέλο!

Το 2015 και αφού αρχικά είχε αποκτηθεί η Μποσκάτσι, έγινε η κίνηση που άλλαξε τα πάντα και αγωνιστικά, αλλά και εκτός γηπέδου. Οι «ερυθρόλευκες» απέκτησαν την Ιβάνα Νέσοβιτς, μια παίκτρια που έκανε τους πάντες να την χαζεύουν και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες ο λόγος ήταν ξεκάθαρος. Αγωνιστικά η πανέμορφη Σέρβα ήταν απλά εξαιρετική και αυτή που συνέβαλε τα μέγιστα στο να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να είναι στην κορυφή. Εξωαγωνιστικά μπορείς να την πεις και την πιο ωραία ή έστω από τις πιο ωραίες που έχουν αγωνιστεί στην χώρα μας. Από όλες τις παίκτριες του θέματος, η Νέσοβιτς είναι και η μοναδική που απολάμβανε τις φωτογραφίσεις και αυτό μπορεί να το δει ο καθένας που θα μπει στο instagram της.

2016 Γκαμπιέλα Τσβετάνοβα: Το σκουλαρίκι που κάνει την διαφορά

Εντάξει η αλήθεια είναι πως η Νέσοβιτς είχε ανεβάσει εξαιρετικά ψηλά τον πήχη και έτσι και αλλιώς το να έρθει μια πιο όμορφη από την Σέρβα είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο και την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Ολυμπιακός δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στην θέση της διαγωνίου με την απόκτηση της Γκαμπριέλας Τσβετάνοβα. Η Βουλγάρα διεθνής είχε δείξει τι μπορεί να κάνει αγωνιστικά, παίζοντας την περσινή χρονιά στον Πανναξιακό και πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις. Και στους Πειραιώτες τα πήγε πολύ καλά, κατέκτησε το νταμπλ, συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, ενώ εκτός αγωνιστικού χώρου μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Κάθε άλλο θα λέγαμε, με την όμορφη Βουλγάρα να κάνει την διαφορά με το σκουλαρίκι που έχει στην γλώσσα.

2017 Σάσκιε Χίπε: Μαγικό χαμόγελο...

Η παράδοση των τελευταίων ετών με τις όμορφες διαγώνιες συνεχίζεται και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση της Σάσκιε Χίπε. Η 25χρονη Γερμανίδα είναι από τις γυναίκες που χαίρεσαι να βλέπεις, Εξαιρετικό χαμόγελο, μα εξαιρετικό όμως, ενώ και από σώμα δεν είναι από αυτές που θα περάσουν και δεν θα τις χαζέψεις. Αγωνιστικά χωρίς να την έχουμε δει ακόμα, αναμένεται να κάνει την διαφορά, καθώς μιλάμε για μία παίκτρια που στα 25 της έχει καταφέρει να αγωνιστεί 122 φορές στην Εθνική Γερμανίας. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε...

 

Τελευταία Νέα