«Καλύτερος ο ΛεΜπρον, πρότυπο ο Σπανούλης»!

«Καλύτερος ο ΛεΜπρον, πρότυπο ο Σπανούλης»!

bet365

Είναι sexy. Μιλάει στο G-Weekend Journal κι όποιος αντέξει! Η... καυτή Ελεάννα Παλαιολόγου αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό, τρελαίνεται με Lebron και θεωρεί πρότυπο τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Ελεάννα Παλαιολόγου είναι το «Girl Next Door», Έχει χιλιάδες ακόλουθους στα social media και σε κάθε της post «πέφτει» το ίντερνετ από τα like και τα σχόλια των θαυμαστών της. Η εντυπωσιακή Ελεάννα το 2013 άρχισε συνεργασία με το πρακτορείο μοντέλων που την ανέλαβε και λίγο αργότερα συμμετείχε στην πρώτη τηλεοπτική της διαφήμιση για γνωστή εταιρία αναψυκτικού, σε ένα σποτ που την έκανε αναγνωρίσιμη. Σπούδασε στο A.F Studies(Aerobic,Fitness School) και είναι International Certificate στο Personal Training. Της αρέσει η ιππασία, η γυμναστική, το blogging, η φωτογραφία, το θέατρο, ο κινηματογράφος, η ζωγραφική, το crafting και φυσικά το shopping.

Το πανέμορφο κορίτσι με καταγωγή από Κρήτη και Κωνσταντινούπολη και τόπο διαμονής την Αθήνα (αν την βρεις ποτέ) μίλησε στο G-Weekend Journal για το ποια είναι τελικά, η σέξι Ελεάννα, που κολάζει το διαδίκτυο και διατηρεί τον τίτλο της πιο σέξι γυμνάστριας με διαφορά.

Ποια είναι τελικά η Ελεάννα Παλαιολόγου που σε κάθε ανάρτησή της στα social media προκαλεί σεισμό;

«Είμαι μια κοπέλα 22 χρόνων γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα με καταγωγή από Κρήτη και Κωνσταντινούπολη. Μου αρέσει πολύ ο καλλιτεχνικός χορός. Έχω κάνει 16χρόνια μπαλέτο και σύγχρονο χορό. Λατρεύει την φωτογραφία κ ασχολούμαι αρκετά με τα social media. Αυτό το διάστημα δημιουργώ και το δικό μου blog (eleannapal.blogspot.gr) και είμαι personal trainer».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου στο άμεσο μέλλον;

«Να είμαι υγιής, ευτυχισμένη και επιτυχημένη στην επαγγελματική μου πορεία».

Τι είναι αυτό που σε εξιτάρει και θες ν' ασχοληθείς με τον χώρο του θεάματος;

«Μ' αρέσει γενικά ο καλλιτεχνικός χώρος γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να προβληθείς και να μάθει περισσότερο κόσμο για τη δουλειά σου».

Η τηλεόραση έχει την μεγαλύτερη δύναμη να προβάλει κάποιος την δουλειά του. Θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να εμφανίζεσαι σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή και τι περιεχόμενο πιστεύεις ότι θα σου ταίριαζε;

«Αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω ακόμα αλλά αν εμφανιζόμουν σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση πιστεύω πως θα μου ταίριαζε κάτι με μόδα, ταξίδια και γυμναστική».

Θεωρείς τον εαυτό σου σέξι και πιο είναι το δυνατό σου σημείο;

«Αν μια γυναίκα τα έχει καλά με τον εαυτό της τότε αισθάνεται όμορφη. Για το αν είμαι σέξι αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Το αφήνω να το κρίνουν οι άλλοι».

Η Ελεάννα είναι ελεύθερη ή έχει κάποια σχέση;

«Είμαι ελεύθερη αυτή τη περίοδο».

Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει κι αν θεωρείς πως η ωραίες γυναίκες είναι δύσκολες στο να τις προσεγγίσει κάποιος.

«Ο ανδρικός πληθυσμός θεωρεί πως τις ωραίες γυναίκες είναι δύσκολο να τις προσεγγίσει κάποιος. Εγώ, από την δική μου πλευρά είμαι της άποψης πως δε θέλει κόπο θέλει τρόπο για να προσεγγίσεις μια πολύ ωραία γυναίκα».

Είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει η έντονη ζωή ή προτιμάς λίγους και καλούς φίλους με κρασί και κάποια ταινία;

«Ανάλογα τις περιόδους. Μ' αρέσει πολύ να κάνω ταξίδια να γνωρίζω διαφορετικούς πολιτισμούς κ άλλες νοοτροπίες, έθιμα και να βλέπω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Έχω και κάποιες πιο ήρεμες ημέρες που θέλω να κάθομαι σπίτι. Ένας άνθρωπος όσο νέος κι αν είναι έχει ανάγκη και τα δύο».

Είσαι από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν έχει κάνει κάποιο τατουάζ στο σώμα τους.

«Δεν έχω κάνει και ούτε πρόκειται να κάνω. Θεωρώ πως το τατού είναι είδος τέχνη. Μου αρέσει να το βλέπω σε άλλους, όχι όμως στο δικό μου σώμα»

Ποια φράση θεωρείς ότι σε εκφράζει ως άτομο και είναι τη στάση ζωής σου;

«Αll power is from within and therefore under our control».

Έχεις βρεθεί ποτέ σε γήπεδο για να παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι;

«Έχω βρεθεί αρκετές φορές για να παρακολουθήσω κάποια αναμέτρηση είτε για το μπάσκετ είτε για το ποδόσφαιρο».

Υποστηρίζεις κάποια ομάδα και ποιος είναι ο αθλητής που θαυμάζεις;

«Είμαι Εθνική Ελλάδος. Μου αρέσει περισσότερο το μπάσκετ γιατί μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτό μπορεί να κριθεί μια αναμέτρηση. Για μένα η καλύτερος μπασκεμπολίστας είναι ο Lebron James».

Από τον ελληνικό αθλητισμό υπάρχει κάποιος αθλητής που ξεχωρίζεις;

«Ο Βασίλης Σπανούλης. Είναι εξαιρετικός αθλητής και πρότυπο ως οικογενειάρχη».

Βλέπουμε αρκετούς αθλητές να επιλέγουν συντρόφους από το χώρο του θεάματος. Θα μπορούσε να συνάψεις σχέσεις με κάποιον άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού;

«Δε μπορώ να το γνωρίζω αυτό... Αυτά είναι τυχερά... Αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως δεν επιλέγω ποτέ έναν άνθρωπο μόνο βάση του επαγγέλματος του».

Ποιες είναι οι ευχές σου;

«Να φτιάξει η οικονομική κατάσταση της χώρας άμεσα, να υπάρχει υγεία ψυχική και σωματική, και να έχουμε όλοι οι Έλληνες ελπίδα για το μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα