Μπαμπά μην τρέχεις... (pics)

Gazzetta team
Μπαμπά μην τρέχεις... (pics)

bet365

Το G-Journal Weekend αναζήτησε τις πιο ξεχωριστές ποδοσφαιρικές θυγατέρες. Πρόστυχες, σέξι, party animal, γλυκές ή αλαζονικές, ξεσηκώνουν όπως έκαναν οι μπαμπάδες τους.

Υπήρξαν διάφορες υποψήφιες, αλλά αυτές οι πέντε ήταν που κέρδισαν την καρδιά και πονήρεψαν το μυαλό μας...

Σάρλοτ Κανίγια (Κλαούντιο Κανίγια)
Είναι το νέο μεγάλο φαινόμενο στα social media της Αργεντινής. Και όταν λέμε μεγάλο, εννοούμε πολύ μεγάλο. Το καμάρι του θρυλικού matador της Αλμπισελέστε έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις παντού στο κορμί και το πρόσωπο. Εκεί όμως που πραγματικά ξεχωρίζει, είναι το μπούστο της. Αυτό καταμετρημένο έχει φτάσει στα 130 εκατοστά! Φυσικά δεν τα έκανε όλα αυτά για να τα κρατήσει για τον εαυτό της. Το Facebook, το Instagram και το Twiiter έχουν αναστενάξει, όπως και τα κουμπιά στο σουτιέν της.


Χόλι Σίρερ (Αλαν Σίρερ)
Η 20χρονη απόγονος του κορυφαίου Αγγλου σέντερ φορ στα χρόνια της Premier League είναι σαφώς πιο μαζεμένη από την κυρία Κανίγια. Εκείνη είναι φυσικό ταλέντο, όπως ο μπαμπάς Αλαν και δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της. Μάλιστα παρά το ότι είναι όμορφη και κορμάρα, προσπαθεί να περάσει το πιο intellectual προφίλ της και ήδη διευθύνει το φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ο πατέρας της.


Μπιάνκα Γκασκόιν (Πολ Γκασκόιν)
Ο Γκάζα υπήρξε ένα οργισμένο ίνδαλμα με απίστευτα άστατη και αυτοκαταστροφική ζωή. Σε κάποιο από τα παραστρατήματα των νεανικών χρόνων του, έκανε την κουτσουκέλα του και βγήκε αυτό το άγριο λουλούδι. Μόνο που ο εν λόγω καρπός του παράνομου έρωτα του δείχνει ότι μπορεί να τον συναγωνιστεί σε παρασπονδίες και μπελάδες. Η Μπιάνκα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα βγάζει όλα και συνεχώς. Φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά, μοντέλο, τηλεπερσόνα και το κορυφαίο: μάνατζερ σε στριπτιτζάδικο. Στο Νησί γράφεται ότι στα πάρτι που πηγαίνει, το ζει με όργια σαν να μην υπάρχει αύριο.


Βαλεντίνα Αλέγκρι (Μάξι Αλέγκρι)
Εδώ τα πράγματα είναι σαφώς πιο σεμνά. Η θυγατέρα του προπονητή της Γιουβέντους προσέχει τι φωτογραφίες ανεβάζει. Δεν έχουν υπάρξει γυμνά δείγματα, αλλά το δικό της δυνατό όπλο είναι το πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα το χαμόγελο της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εκεί κάπως φέρνει στον Μάξι Αλέγκρι και μας το χαλάει. Εάν όμως είσαι αντίπαλος οπαδός της Γιούβε, μπορεί και να σε εμπνέει αυτό, ώστε να σκεφτείς πονηρά.


Ματίλντε Μουρίνιο (Ζοσέ Μουρίνιο)
Δεν μπήκε στη λίστα μας ούτε επειδή είναι σέξι, ούτε επειδή είναι γλυκιά. Η κόρη του Ζοσέ έχει αυτήν την ναρκισσιστική ματιά και εικόνα που έχει και ο πατέρας της. Εχει τη γοητεία του και αυτό εάν θέλεις να σκεφτείς ένοχα πράγματα. Το άλλο επικό όμως με την Ματίλντε είναι ότι δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να φορέσει το εν λόγω φόρεμα της φωτογραφίας, ενώ συνόδευε κοτζάμ Μουρίνιο. Η troll φώτο πάντως με τον Ζοσέ να φοράει το ίδιο ρούχο, είναι όλα τα λεφτά.

 

Τελευταία Νέα