Με... στυλ γηπεδικό! (pic)

Gazzetta team
Με... στυλ γηπεδικό! (pic)

bet365

Θα την βρεις ανάμεσα σε ρούχα και περιοδικά μόδας! Στον ελεύθερο χρόνο τα αφήνει όλα για την εξέδρα... Η στυλίστρια Φένια Αναστασίου ενημερώνει τις κυρίες για το τί θα φορεθεί την Άνοιξη 2016, αλλά μας δίνει και την δική της εξήγηση για το οφσάιντ!

Τα παιδικά χρόνια τα... πέρασε βλέποντας ένα σπίτι γεμάτο στολές! Στρατιωτικός ο μπαμπάς, αστυνομικός η μαμά! Η πειθαρχία ξεχείλιζε στα ρούχα. Βλέποντας καθημερινά τις... μουντές, μονόχρωμες και χωρίς φαντασία στολές, το μυαλό ενός κοριτσιού «φέρνει» χίλιες στροφές και... περνάει απέναντι! Στα έντονα χρώματα και στα ψαγμένα σχέδια.

Κάπως έτσι δίνει και την απάντηση γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την μόδα και σήμερα να είναι Fashion Stylist στην εταιρία Νew Trick... Η Φένια Αναστασίου, περί ης ο λόγος, περνάει την καθημερινότητά της ανάμεσα σε στίβες από ρούχα, αλλά και αναζητώντας μέσω περιοδικών και internet φρέσκιες ιδέες και όλες τις νέες τάσεις.

Έτσι κάνει και στις κυρίες αναγνώστριες του Gazzetta Weekend Journal τις προτάσεις της για το τι θα φορεθεί την προσεχή άνοιξη!

Από τον επόμενο μήνα δηλαδή... Όμως επειδή πρώτα και πάνω από όλα... εξομολογείται σε αθλητικό σάιτ μπαίνει στην διαδικασία να μας εξηγήσει (με τον τρόπο της) πως αντιλαμβάνεται μια γυναίκα το οφσάιντ! Ψηφίζει φανατικά... Πικέ, δεν κρύβει την αδυναμία της στα «κιτρινόμαυρα» και απαντά στο αν δέχεται «πειράγματα» στην εξέδρα!

-Το θέμα... στυλίστρια πως προέκυψε;

Από μικρή ασχολούμαι με τα ρούχα! Με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι στο σπίτι έβλεπα συνέχεια στολές. Ο μπαμπάς ήταν στρατιωτικός και η μητέρα μου αστυνομικός. Οπότε αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Έντονο χρώμα, άλλες εικόνες. Οπότε κάπως έτσι προέκυψε και όλο αυτό!

-Η Ελληνίδα, μιλάμε πάντα για τον μέσο όρο, θεωρείται καλοντυμένη ή όχι;

Θεωρώ ότι μετά τις Γαλλίδες και τις Ιταλίδες, βρισκόμαστε στην 3η θέση...

-Επειδή από... μήνα σε μήνα αλλάζει η μόδα, εσύ πως φροντίζεις να είσαι πάντα ενημερωμένη;

Είναι τέτοια η δουλειά με μεγάλες απαιτήσεις και συνεχώς χρειάζεται ενημέρωση. Που παίζεται τι... Ψάχνομαι γενικά με εικόνες από το εξωτερικό. Προσέχω τι ανάγκες μπορεί να έχει κάθε γυναίκα ανάλογα με την εποχή και σε αυτά τα μονοπάτια κινούμαι!

-Να φανταστώ ότι οι ντουλάπες του σπιτιού σου ξεχειλίζουν από ρούχα; Είσαι τύπος «τα φοράω μια φορά και τέλος»;

Υπάρχουν αρκετά ρούχα. Αλλά θα βρεις και κομμάτια που τα... βαφτίζω «πασπαρτού» και με σώζουν σε δύσκολες καθημερινές στιγμές. Φυσικά δεν έχω χώρο στις ντουλάπες. Είναι όλες καλυμμένες!

-Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Αλλά το μυαλό όλων είναι στις... ζεστές μέρες. Αρχικά για την άνοιξη, ποιες είναι οι τάσεις της μόδας όσο αφορά το γυναίκειο ντύσιμο;

Η κολεξιόν Άνοιξη 2016 χαρακτηρίζεται από την λάμψη! Τα λαμπερά χρώματα κυριαρχούν. Μεταλιζέ. Χρυσό, ασήμι και χάλκινο. Παντού ρίγες. Από νύχια και τσάντες μέχρι και τα ρούχα μας! Boho style. Φορέματα αέρινα και διαφάνειες!

-Η μόδα και τα ρούχα δεν είναι όμως το μοναδικό πάθος σου έτσι; Κάπου εδώ μπαίνει στην μέση και το ποδόσφαιρο; Σε βλέπουμε συχνά και στην εξέδρα.

Ασχολούμαι γενικά με το γήπεδο. Από χόμπι. Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που ξεδίνουν κι αυτές εκεί. Εξάλλου υπάρχουν πολλά μαζεμένα ιδρωμένα κορμιά (γέλια)!

-Δηλαδή αν σε ρωτήσουν να εξηγήσεις τον ορισμό του οφσάιντ, τον ξέρεις; Γιατί στο παρελθόν έχουν... κλείσει σπίτια για τον λόγο αυτό.

Ένας άντρας θα απαντούσε ότι οφσάιντ είναι όταν ο επιθετικός ή επιτιθέμενος παίκτης δεν καλύπτεται από 2 ή περισσότερους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Μια γυναίκα το βλέπει πιο απλά κι έχει το δικό της ορισμό! Είμαι στο ταμείο του Zara και μια φίλη μου πετάει το μπλουζάκι της σε μένα και περνάει έτσι όλη την ουρά!!!

-Από τις... μεγάλες, που λέγαμε και μικροί, ποια ομάδα υποστηρίζεις;

Έχω αδυναμία στο κιτρινόμαυρο! Δηλώνω για άντρα μου την ΑΕΚ και εραστή μου τα Τρίκαλα!

-Αγαπημένος σου παίκτης; Ανεξαρτήτως ομάδας και χώρας;

Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Πικέ!

-Στο γήπεδο δέχεσαι πειράγματα κι αν ναι πες μας 1-2; Αν χρειαστεί βάζουμε και... μπιιιπ.

Στο γήπεδο πειράγματα δεν δέχομαι. Ή τουλάχιστον ό,τι είναι δεν το ακούω. Νομίζω ότι τα λένε οι άντρες μεταξύ τους!

-Επειδή έχει γίνει και λίγο της μόδας τα τελευταία χρόνια με τις φωτογραφίες σε σάιτ και εφημερίδες. H γυναίκα με φουλ μακιγιάζ, με τον καφέ και το smartphone στα χέρια και προκλητικά ρούχα, η δική σου άποψη ποια είναι; Το έχεις δει έτσι;

Ναι φυσικά και το έχω δει. Υπάρχουν γυναίκες που όντως όλη αυτή η εικόνα τους πάει πάρα πολύ σαν στυλ. Το... υποστηρίζουν το γήπεδο. Υπάρχουν όμως και κακές απομιμήσεις. Σας παρακαλώ κορίτσια μην το κάνετε αυτό! Όπως είπε και η μεγάλη Κοκό Σανέλ «η μόδα περνάει, μόνο το στυλ παραμένει πάντα το ίδιο»! Γι' αυτό το ιδανικότερο θα είναι, ανεξαρτήτως χώρου να υιοθετήσουμε το δικό μας στυλ που θα περιγράφει και την προσωπικότητά μας! Όχι όλες να μοιάζουμε. Ας τονιστεί η διαφορετικότητα!

 

Τελευταία Νέα