Η πορνοστάρ που... φτιάχνει ομάδα!

Γιώργος Καραμάνος
Η πορνοστάρ που... φτιάχνει ομάδα!

bet365

Το G-Journal Weekend σας συστήνει την Σάρα Τομάζι. Tο κορίτσι που άφησε τις ταινίες του έρωτα και ως τεχνικός διευθυντής στήνει το πιο sexy football club της Ιταλίας.



Στην Επαρχία της L'Aquila, στην Κεντρική Ιταλία, βρίσκεται μία μικρή αρχαία πόλη που κατοικείται ακόμα. Το Marruvium (λέγεται πλέον Marruvio) είναι διάσημο για δύο πράγματα. Το ένα είναι τα αρχαία του και το άλλο κάτι πιο σύγχρονο που το έχει θέσει στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Πρόκειται ουσιαστικά για την ποδοσφαιρική ομάδα του. Οχι όμως για τα επιτεύγματα της στη Β' ερασιτεχνική κατηγορία της περιοχής του Marsi, αλλά για το διοικητικό προσωπικό του συλλόγου.


Εδώ το κορίτσι μας υπογράφει το συμβόλαιο με την ομάδα


Και εδώ ποζάρει με την ομάδα

Το τελευταίο απόκτημα της Marravium (σ.σ.: η ομάδα έχει κρατήσει το λατινικό όνομα της) είναι η Σάρα Τομάζι (Sara Tommasi), η οποία έχει αναλάβει εδώ και λίγους μήνες να βρει καινούργιους παίκτες, ώστε να συντελεστεί η ανανέωση που έχει ζητήσει ο εκκεντρικός πρόεδρος του club, Ενιο Φραντσεσκίνι, ο οποίος έχει στην κατοχή του τα δύο μεγαλύτερα μπαρ στην πόλη.

Η Τομάζι κατέχει πλέον επισήμως τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Οπως εξηγεί η ίδια: «ο λόγος που με κάλεσαν εδώ, είναι ότι γνωρίζω προσωπικά τους καλύτερους. Είμαι πολύ καλή φίλη με τον Ροναλντίνιο, τον Μπαλοτέλι και όχι μόνο. Μπορώ σίγουρα να φέρω στην ομάδα αυτό που χρειάζεται». Το φοβερό είναι πως η 34χρονη τους ξέρει πράγματι αυτούς τους δύο, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Εχει γραφτεί ότι έβγαινε μαζί τους, όπως και με ένα σωρό ποδοσφαιριστές γενικότερα. Ηταν μέρος του επαγγέλματος και της ιδιοσυγκρασίας της. Βλέπετε μέχρι πρόσφατα η ντόνα Σάρα ήταν άκρως επιτυχημένη στην καριέρα της: καθώς υπήρξε βασική πρωταγωνιστής στην ιταλική βιομηχανία του πορνό. Ναι η κυρία Σάρα Τομάζι ήταν διάσημη πορνοστάρ, η οποία έχει γυρίσει περισσότερες από 15 ταινίες.

Ολα αυτά όμως που υπάρχουν στο πλούσιο μπούστο της, συγνώμη στην πλούσια ατζέντα της, πράγματι μπορούν να βοηθήσουν τη Marruvium να φτιάξει καλή ομάδα. Βλέπετε η σημαντικότερη γνωριμία της είναι αρκετή, ώστε να της εξασφαλίσει πρόσβαση στην ποδοσφαιρική αγορά. Η Τομάζι έχει προσφάτως έρθει πάρα πολύ κοντά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ή τουλάχιστον αυτό κυκλοφορεί. Και αυτό είναι το τέλειο κονέ στον κόσμο της μπάλας.

Κανείς δεν είναι σε θέση να φανταστεί πως θα εξελιχτεί αυτή η ιδιαίτερη ιστορία. Το σίγουρο είναι ότι εάν η Τομάζι καταφέρει να φέρει στην ομάδα αυτούς που θα έχει δει από κοντά, τότε η Marruvium θα παίξει σύντομα sexy ποδόσφαιρο. Ποιος παίκτης άλλωστε θα μπορούσε να αρνηθεί μία προσέγγιση από μία τέτοια περσόνα του αθλήματος;

* Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας το σχετικό scout, ώστε να διαπιστώσετε ότι το βιογραφικό της είναι το καταλληλότερο για τη θέση που ανέλαβε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα