Στα καλύτερα του... #Sakis!

Gazzetta team
Στα καλύτερα του... #Sakis!

bet365

Το G-Weekend Journal... είπε να το ρίξει λίγο έξω! Βρέθηκε στο «Εstate» και σας γράφει τα όσα είδε και... άκουσε από τον Σάκη Ρουβά και τους Onirama!

Η ιδέα είχε πέσει στο τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα. Όμως όπως κάθε σημαντικό... πλάνο ήθελε και αυτό τον χρόνο του. Οι κατάλληλες συνθήκες βρέθηκαν και όλα ήταν έτοιμα. Τόπος: Η πολυσύχναστη πλέον Πειραιώς, καθώς εκεί έχει μαζευτεί η ζωή όλης της νυχτερινής Αθήνας. Χώρος: Το κορυφαίο ESTATE (#EstateAthens) ! Ιερά... χώματα μιας και εκεί μεγαλούργησε το θρυλικό Villa Mercedes!

Καμιά φορά σκέφτομαι πως αν ισχύει αυτό που λέει ο λαός ότι «και οι τοίχοι έχουν αυτιά», τι θα γινόταν αν οι ίδιοι τοίχοι είχαν και... στόμα. Πόσα πράγματα θα είχαν να διηγηθούν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής: Ο Σάκης Ρουβάς... (#EstateofSakis#SakisRouvas). Ή αν θέλετε ο «Σάκηηηηηηηηηηηης» για το... φανατικό κοινό που διαθέτει πάρα πολλά χρόνια τώρα. Αν σκεφτεί κανείς πως στα μεγάλα λαμπερά show της Ρούλας Κορομηλά, την δεκαετία του '90, οι «Ρουβίτσες», που τον ακολουθούσαν ήταν μικρά κοριτσάκια, τότε βλέποντας και σήμερα και κάτι ανάλογο μπορεί εύκολα να συμπεράνει ότι η Τρόικα μας έχει κόψει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρει να στερήσει από την Ελλάδα την παραγωγή σε «Ρουβίτσες».

Γιατί στο κοινό, αυτές που παραλληρούσαν ήταν φαν του Ρουβά κάθε ηλικίας. Από κοπέλες που το «Μην αντιστέκεσαι» το πρωτοπήραν σε cd στο... μακρινό 1992, από το Metropolis της Πανεπιστημίου, μέχρι και κοπέλες που θεωρούν αυτονόητο όλα τα τραγούδια να τα μάθουν μέσω smartphone!

Kάπου ανάμεσα στο πλήθος όλων των ηλικιών, επώνυμων και μη, που κατέκλυσε στο ESTATE, βρεθήκαμε κι εμείς. Το παρεάκι του Gazzetta... Συν γυναιξί. Οπλισμένοι με σούπερ καλή διάθεση. Άλλωστε οι εποχές είναι δύσκολες, δεν το ρίχνουμε και κάθε βράδυ έξω, οπότε όταν δίνεται η ευκαιρία πρέπει να την αρπάζουμε από τα μαλλιά. Αυτό κάναμε.

Τα κινητά φουλ φορτισμένα για τα απαραίτητα video και τις selfies, το... τσεκάρισμα έγινε (για να πάρουμε και τα... likes μας) και περιμέναμε την θεαματική είσοδο! Πάντως η ώρα της αναμονής μόνο κουραστική δεν ήταν. Το αντίθετο. Οι γεμάτοι ενέργεια Οnirama (#Onirama) είναι το καλύτερο... πρώτο πιάτο για να ξεκινήσει όμορφα η βραδιά.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια όχι άδικα αποτελεί μια από τις αγαπημένες μπάντες με πιστό κοινό. Με δικές τους και ξένες μπαλάντες, με ένταση, με χιούμορ, έκαναν το κοινό να ζεσταθεί, σε μια νύχτα που οι θερμοκρασίες... φλέρταραν συνεχώς με το μηδέν! Ώσπου κάποια στιγμή έγινε... η νύχτα, μέρα.

Εκεί λίγα λεπτά μετά τη 1 το ξημέρωμα. Το σκηνικό πήρε δεκάδες χρώματα, «κορίτσια και αγόρια» από κάθε γωνιά του μαγαζιού, έφτασαν κάτω από την σκηνή, οι κάμερες από τα κινητά σηκώθηκαν ψηλά και κάπου ανάμεσα από τους καπνούς ο Ρουβάς σηκώνει το ESTATE... στο πόδι! Απογείωση!!!

Το party αρχίζει. Άλλωστε και ο ίδιος όταν καλείται στους τηλεοπτικούς φακούς να σχολιάσει τι... παίζεται εκεί πέρα κάνει λόγο για ένα μεγάλο party! Μην πάτε ούτε με την διάθεση ότι θα δείτε μπουζούκια, όμως μην πάτε και με την σιγουριά ότι όλο το βράδυ θα ακούτε pop επιτυχίες! Πρόγραμμα άκρως πρωτοποριακό με concept «A Night To Remember».

Ο τρόπος βρέθηκε για να γίνει το... απόλυτο πάντρεμα ανάμεσα στο «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» και το «Ντάρι ντάρι» , αλλά κι ανάμεσα στο «Αίμα δάκρυα κι ιδρώτας» και το «Ντιρλαντά ντιρλα ντα ντά». Είπαμε και πιο πάνω. Το πρόγραμμα είναι για όλους. Ειδικά το δεύτερο μισό όταν ο Sakis τραγουδάει με τον Θοδωρή Μαραντίνη (τον τραγουδιστή των Onirama) και στην συνέχεια μόνος του, κυρίως Ελληνικές λαϊκές και ελαφρολαϊκές επιτυχίες. Αφήνει πίσω του... ταμπέλες και σφραγίδες του παρελθόντος και κάνει και τους πιο δύσπιστους να αναθεωρήσουν και να πιστέψουν πως μια νύχτα στο ESTATE, η διασκέδαση είναι εγγυημένη!

Επίσης μην σκέφτεστε στο στυλ «έλα μωρέ που να πάω, εκεί θα είναι όλη η πιτσιρικαρία». Από φρέσκιες... φάτσες άλλο τίποτα, όμως με «2+ δεκαετίες» καριέρας και μάλιστα στην πρώτη γραμμή, ο Ρουβάς έχει τον τρόπο να γεμίζει τον χώρο με άτομα όλων των ηλικιών. Οπότε μην νιώθετε άβολα. Εδώ κολλάει το «όλοι οι καλοί χωράνε».

Εκεί γύρω στις 5 το ξημέρωμα, αφού αδειάσαμε τα μπουκαλάκια μας, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Ο «Σα-Ρου» ως γνήσιος entertainer (σ.σ έτσι τον λένε οι Αμερικάνοι, έτσι τον λέει και ο Κωστόπουλος, οπότε έτσι θα είναι) συνέχιζε να χτυπιέται επί σκηνής. Κάπου εκεί σου περνάει από το μυαλό το «Ρε μήπως δεν είναι 44 και παραμένει 20άρης;». Όπως τότε που τον πρωτογνωρίσαμε. Ή όπως τότε στην Eurovision. Σαν να μην πέρασει μια μέρα.

Το... παρεάκι του Gazzetta «αλληλοκαληνύχτισε» και πήρε δρόμο προς τα αυτοκίνητα. Είχε τόσο κρύο που δεν είπαμε περισσότερα στην έξοδο του μαγαζιού. Mάλλον όμως όλοι σκεφτήκαμε πως «σούπερ ήταν. Άνετα ξαναρχόμασταν». Εσείς μην το σκέφτεστε...

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Πειραιώς και Ανδρονίκου 3-5 (#EstateAthens#EstateOfSakis#SakisRouvas#Onirama#TheBestClubEver#ANightToRemember#LiveClubbing#Athens#Greece)

ΒONUS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ... ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ

*Για όσους δεν είχαν παλιότερη εμπειρία από το Villa να πούμε ότι το μαγαζί είναι καταπληκτικό, ιδιαίτερα όσο αφορά την ορατότητα! Εμείς είχαμε το... προνόμιο να είμαστε μια... ανάσα από την σκηνή, αλλά και όσοι βρίσκονταν πίσω εγγυημένα έβλεπαν εξαιρετικά, λόγω των πολλών επιπέδων στον χώρο.

*Εκτός από το ποτό σου, μπορείς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο να απολαύσεις και εξαιρετική new American κουζίνα. Ειδικά αν σου ανοίξει η όρεξη ακούγοντας το θρυλικό «Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας». Αυτό πάντως το αντιμετωπίσαμε... τσακίζοντας μια τούρτα σοκολάτα-φράουλα, καθώς ένα μέλος της παρέας είχε τα γενέθλια του!

*Η αναλογία στο μαγαζί σε άντρες-γυναίκες είναι χωρίς υπερβολή στο «4 προς 10». Η πρώτη σκέψη για τα αρσενικά που διαβάζουν αυτό το κείμενο είναι «ωωω μια χαρά». Η δεύτερη σκέψη σας,, πρέπει να είναι πως πέρα από όλα τα άλλα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και τον... Ρουβά, αφού όλα τα γυναικεία βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

*Την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς τραγουδάει το «Θέλω να κοιτάω», συγκλονίζει με την... ερμηνεία της πάνω στην σκηνή, η χορεύτρια! Mην κάνετε το λάθος και βρίσκεστε σε καμιά τουαλέτα εκείνη την στιγμή. Δεν χάνεται...

*Αν είσαι... αρρωστάκι με τις selfie το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνοντας μια βόλτα όλο και κάποιον celebrity θα βρεις για να φωτογραφηθείς μαζί του και να κάνεις το «κομμάτι» σου.

*Τα στενά γύρω από την Πειραιώς δεν είναι και τίποτα... λεωφόροι. Δεδομένα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα πάρκινγκ, ειδικά όταν πλέον τα νυχτερινά μαγαζιά ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Αν έχετε υπομονή και γεμάτο ρεζερβουάρ κάντε «γύρω-γύρω» και ίσως σταθείτε τυχερός. Αν δεν έχετε, υπάρχουν οι παρκαδόροι να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση. Με το αζημίωτο βέβαια...

*Το «Ντιρλαντα-ντιρλανταντά» είναι δίχως αμφιβολία το... κλου της βραδιάς. Ο Sakis γίνεται ένα με τους χορευτές του και... Η συνέχεια επί σκηνής. Μην είμαστε και «σποϊλεράδες».

*Το club έχει εντυπωσιακό stage που επεκτείνεται σε όλο τον χώρο. Οπότε σε πολλές στιγμές της βραδιάς, εκεί που είσαι... χαλαρός στα μετόπισθεν νιώθεις «πρώτο τραπέζι πίστα» με τον Σάκη πάνω από το κεφάλι σου!

*Ανά πάσα στιγμή μπορείς να κινηθείς άνετα μέσα στους χώρους του μαγαζιού και σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις... πνιγμένος, όσο κόσμο κι αν έχει.

 

Τελευταία Νέα