Όταν... ντύνεται ο Γκαλίτσιος! (pics)

Gazzetta team
Όταν... ντύνεται ο Γκαλίτσιος! (pics)

bet365

Aγωνιστικά θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα! Στυλιστικά το... τερμάτισε! Το G-Weekend Journal θυμάται τις επιλογές του Γιώργου Γκαλίτσιου που συζητήθηκαν!

Από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, πρώτοι στο gazzetta διαβάσατε για το έντονο... φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Λίγες ώρες μετά ο «Δικέφαλος» επιβεβαίωσε μέχρι... κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta αφού ο παίκτης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Γκαλίτσιος, πριν από περίπου μια 8ετία θεωρούνταν το καλύτερο νέο δεξί μπακ στην Ελλάδα, αφού πραγματοποιούσε φοβερές εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΛ. Μάλιστα τότε... σφάχτηκαν για πάρτι του Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν στο φινάλε την απόκτηση του! Βέβαια... πέρασε και δεν ακούμπησε. Έμεινε μια 3ετία στον Πειραιά, γεύτηκε τίτλους, αλλά οι 31 μόνο συμμετοχές του δείχνουν ότι πέρασε τον περισσότερο καιρό μεταξύ πάγκου κι εξέδρας.

Δεν έπεισε και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την... Πλατεία Νέας Σμύρνης και τον Πανιώνιο, βρήκε το... λιμάνι του στο Βέλγιο! Μια «γεμάτη» 4ετία στην Λόκερεν, όπου μεταξύ άλλων πανηγύρισε κι ένα Κύπελλο Βελγίου. Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και όλους αυτούς τους μήνες είναι χωρίς ομάδα, με τον ΠΑΟΚ να... μπαίνει στον δρόμο του. Όλα τα προηγούμενα χρόνια το όνομα του «έπαιζε» σε κάθε μεταγραφική περίοδο ως σενάριο.

Μάλιστα υπήρξε και δημοσίευμα (πέρσι τέτοια εποχή) που τον... έκλεισε στον Παναθηναϊκό, κάτι που πάντως ποτέ δεν έγινε. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μέσα από την στήλη του gazzetta «Έλληνες του εξωτερικού» όλο τον προηγούμενο καιρό παρατηρούσαν τα πεπραγμένα του Γκαλίτσιου στο Βέλγιο! Όλοι οι άλλοι, τον έμαθαν για τις... στυλιστικές του επιλογές. Προκλητικές πολλές φορές, ακραίες άλλες. Πάντα βέβαια είχε τον τρόπο σε κάθε εμφάνιση του να συζητάμε γι' αυτόν!

To Gazzetta Weekend Journal με αφορμή το γεγονός ότι είναι μια... ανάσα από τον ΠΑΟΚ (την ώρα που γράφεται το κείμενο αυτό ο Γκαλίτσιος είναι στην Θεσσαλονίκη) σας θυμίζουμε μερικά από τα πιο «συζητημένα» ντυσίματά του!

 

Τελευταία Νέα