Ο Καζαμίας του 2016!

Αντώνης Σαούλης
Ο Καζαμίας του 2016!

bet365

Οι ανατριχιαστικές προβλέψεις του Gazzetta για το 2016 με την βοήθεια της... κατσαρόλας. Ρίξαμε την μπάλα σε αυτήν και μας έβγαλε όλα όσα θα γίνουν στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο την επόμενη χρονιά.

Ξεχάστε όσα ξέρετε. Μην τρέχετε άδικα σε μελλοντολόγους. Μην περιμένετε προβλέψεις από ανθρώπους του στοιχήματος. Μην ψάχνεστε καλοκαιριάτικα για μεταγραφές. Είμαστε εδώ για εσάς πριν από... εσάς. Θα σας τα γράψουμε όλα και θα ξέρετε τα πάντα από τον αθλητικό Καζαμία του Gazzetta για το 2016.

Προκρίσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ, Europa League, ποιος θα πάρει το Κύπελλο τι θα γίνει στο Euro γιατί θα γίνει πανικός στο Βερολίνο για το Final 4 και άλλα πολλά. Σε κάθε περίπτωση βγάλτε χαρτί και στυλό σημειώστε τις (αλάνθαστες) προβλέψεις μας για τον απόλυτο αθλητικό Καζαμία. Μην μας ψάχνετε μετά για να μας φιλάτε τα χέρια. Δεν θα μας βρείτε...

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Μην τρομάζετε. Το 2016 θα μας μπει καλά. Δίχως μεγάλες εκπλήξεις. Δίχως ταραχές. Τα φυσιολογικά θα... γίνουν. Στο πρωτάθλημα τουλάχιστον. Γιατί στο Κύπελλο όλο και κάτι θα γίνει...

*
Στην δική μας boxing day δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Ομως στις 2,3 και 4 Ιανουαρίου θα πέσει το... σύστημα από τα γκολ που θα σημειωθούν στην 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η Πρέμιερ Λιγκ θα φανεί (γι' ακόμα μια φορά) πολύ λίγη μπροστά μας ως λίγκα και οι στατιστικολόγοι θα ψάχνουν για την αγωνιστική με τα περισσότερα «τεμάχια». Η γιορτή του over θα έρθει στην δική μας boxing day.

*
Μετά το πρωτάθλημα έχει Κύπελλο. Ο Γενάρης μπαίνει δυναμικά και εμείς θα τον απολαύσουμε. Μεγάλο ζευγάρι δεν υπάρχει αλλά εμείς μπορούμε να σας πούμε τις ομάδες που προκριθούν. Για την ακρίβεια θα σας πούμε ποιοι δεν θα προκριθούν. Βάλαμε την μπάλα στην κατσαρόλα και αυτή έδειξε ξεκάθαρα ότι ο Αστέρας Τρίπολης θ' αποκλειστεί από την Λάρισα. Και για να ξέρετε στους «8» η Λάρισα θα κληρωθεί με την ΑΕΚ.

*
Στα μεταγραφικά τώρα. Γενάρης είναι μεταγραφές θα γίνουν. Μπορεί να διαβάσετε πως ο Μίτσελ θέλει όλη την μισή Ελλάδα αλλά μην ψαρώσετε. Οντως την θέλει αλλά θα προτιμούσε την... Γλυφάδα και όχι τον Μπεργκ ή τον Ρομπέρτο. Ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Μπουμάλ θα πάρει και δεξί μπακ. Από την Ιταλία. Γκαραντί (που λεν και στα χωριά μας) η πηγή. Ο Ολυμπιακός θ' αδειάσει το ρόστερ του. Θα πάρει επιθετικό και το όνομά του θ αρχίζει από «Β» και θα τελειώνει σε -έλλιος. Ξεχάσαμε να σας πούμε ότι ο Μπερμπάτοφ όντως θα πάει στην Μπαρτσελόνα.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ο Αγιος Βαλεντίνος θα σκάσει μύτη και φέτος μαζί με Europa League και Champions League κι εμείς όχι μόνο θα σας έχουμε τους νικητές αλλά και τα επόμενα ζευγάρια. Εδώ γνωρίζουμε και τους νικητές.

*
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει ξανά στις Βρυξέλλες για ν' αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ. Και ο Ρομπέρτο σώζει ξανά πέναλτι και ο Βέλλιος κάνει χατ-τρικ α λα Μήτρογλου για να τελειώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

*
Η Αρσεναλ επιτέλους αποκλείει την Μπαρτσελόνα από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και η Σίτι την Ντιναμό Κιέβου. Αμφότερες έχοντας επικεντρωθεί και στην Ευρώπη βλέπουν τον Κλαύδιο Ρανιέρι να αυξάνει την διαφορά του στην Πρέμιερ Λιγκ με τις «αλεπούδες».

*
Στο Top 16 της Ευρωλίγκας οι ελληνικές ομάδες πάνε τρένο. Και ο Ολυμπιακός με τον δύσκολο όμιλο και ο Παναθηναϊκός αρχίζουν και ρολάρουν και όλοι ψάχνουν εισιτήριο για Βερολίνο βλέποντας ότι πάνε με πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση.


ΜΑΡΤΙΟΣ
Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. Προημιτελικά Κυπέλλου με την ένταση ν' ανεβαίνει προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ και η μάχη του Ολυμπιακού στο Europa League ξεχωρίζουν.

*
Λάρισα-ΑΕΚ, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Ηρακλής είναι τα ζευγάρια για τους «8». Οχι μόνο σας έχουμε τα ζευγάρια αλλά σας έχουμε και τους νικητές. Στο Λάρισα-ΑΕΚ η «Ενωση» νικάει πάλι 0-5 και οι ανακοινώσεις της ΑΕΛ φτάνουν σε επίπεδο... πάπυρου. Ο Παναθηναϊκός προκρίνεται με γκολ Μπουμάλ το οποίο πανηγυρίζει κιόλας μέσα στη Νεα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ περνάει τον Ατρόμητο με πρωταγωνιστή τον Ολσεν και ο Ολυμπιακός στα πέναλτι προκρίνεται του Ηρακλή.

*
Ο Ολυμπιακός έχοντας πλέον πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη βλέπει τον Μίτσελ ή τον Βαλβέρδε να είναι αντίπαλος στους «16» (σιγά μην σας τα αποκαλύψουμε όλα) αλλά δεν θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και θ' αποκλειστεί. Στα πέναλτι πάλι!

*
Στο Τσάμπιονς Λιγκ βγήκαν τα ζευγάρια στα ημιτελικά. Αρσεναλ-Μάνστεστερ Σίτι και Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν θα δώσουν τον Απρίλιο την δική τους μάχη για τον τελικό.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ημιτελικά Κυπέλλου στην Ελλάδα με τους τέσσερις μεγάλους, προημιτελικά στην Ευρωλίγκα και ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ. Και η μεγάλη έκπληξη. Ο Ολυμπιακός χάνει το αήττητο στο πρωτάθλημα!

*
Σας τα είχαμε γράψει σε προηγούμενο μήνα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φόρτσαραν στο top 16 και διάλεξαν κι αντιπάλους. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά και ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα. «Σκούπα» για Ολυμπιακός πρόκριση με 3-1 για Παναθηναϊκό και βαλίτσες για Βερολίνο.

* Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι διαιτητές φυλάγονται σε ειδικό χώρο απομόνωσης πριν και μετά τα παιχνίδια για (τουλάχιστον) τρεις μέρες. Οι κρητικοί διαιτησίας γίνονται επάγγελμα που αναγνωρίζεται από τη Κυβέρνηση και βγάζουν μπλοκάκι ενώ τα παιχνίδια γίνονται παρουσία Κοντονή ο οποίος μαθαίνει την διαφορά της φωτοβολίδας με το καπνογόνο.

*
Ο Πεπ προκρίνεται στον τελικό με την Μπάγερν και βρίσκει απέναντί του την επόμενη ομάδα του. Την Μάντσεστερ Σίτι (αν δεν το ξέρατε κι αυτό από εδώ το διαβάσετε).

*
Ο Ολυμπιακός τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι πιο κοντά από ποτέ να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος. Ομως ο Πανθρακικός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην 28η αγωνιστική πηγαίνει στο «Καραϊσκάκης» και παίρνει «διπλό» με τον Ποτουρίδη (πρώην του Ολυμπιακού κι αυτός) να σκοράρει με σουτ από τα 40 μέτρα.


ΜΑΪΟΣ
Ο Τσίπρας θα διασφαλίσει κούρεμα του χρέους με την βοήθεια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και ο τελικός Κυπέλλου καλύπτεται για πρώτη φορά από 236 τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως στέλνοντας τους πολεμικούς ανταποκριτές τους.

*
Ολα τα βλέμματα αρχικά είναι στο Final 4. Εκεί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και αποκλείει την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρούντι να πετάει στο τέλος της μπάλα στο Σπανούλη. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει και αποκλείει την Φενέρ του Ομπράντοβιτς με τον Διαμαντίδη να μπερδεύεται και ν' αγκαλιάζει στο τέλος τον Ζοτς και ότι τον Τζόρτζεβιτς.

*
Στο Βερολίνο σκάνε από Σερβία, Κροατία (α ναι και από Ελλάδα) φίλαθλοι των δύο αιωνίων για τον τελικό των τελικών. Η Μέρκελ υπό τον φόβο διάλυσης του Βερολίνου για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο υπόσχεται κούρεμα του χρέους στον Τσίπρα εάν αυτός εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του τελικού. Ο πρωθυπουργός της χώρας το κάνει η Ελλάδα ξαλαφρώνει αλλά οι Ελληνες, Σέρβοι και Κροατές δεν αφήνουν κολυμπηθρόξυλο στο Βερολίνο! Για το νικητή θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Μάιο.

*
Ο Γκουαρδιόλα χάνει το Τσάμπιονς Λιγκ από τον Πελεγκρίνι και ο Ισπανός πηγαίνει πάλι σε ομάδα που την προηγούμενη σεζόν είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό.

*
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ χωρις «νεκρές» ζώνες μετά από απόφαση της κυβέρνησης. Ενα ματς που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 236 τηλεοπτικά κανάλια στέλνουν αίτημα στην ΕΠΟ για πολεμικούς ανταποκριτές!


ΙΟΥΝΙΟΣ
Το Euro αρχίζει ο Τσίπρας ανακοινώνει εκλογές η ΝΔ επίσης για αρχηγό και η μεταγραφολογία συνεχίζεται σαν να μη τρέχει κάστανο.

*
Υπό τον φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης αρχίζει το Euro στην Γαλλία. Το νέο σύστημα διεξαγωγής του Πλατινί δίνει σε όλους ελπίδες αφού από τους 24 περνάνε οι 16. Για να μην σας κουράσουμε ο τελικός θα είναι είτε Γερμανία-Αγγλία είτε Γερμανία-Γαλλία. Οταν βάλαμε την μπάλα στην κατσαρόλα δεν έβγαζε καθαρά τον αντίπαλο των «πάντσερ».

*
Ο Τσίπρας θέλοντας να την σπάσει γι' ακόμα μια χρονιά κι επειδή βαριέται τις διακοπές με τη γυναίκα του αποφασίζει να πάει ξανά σε εκλογές. Την ίδια ώρα η ΝΔ αποφασίζει να ξαναβγάλει αρχηγό (α δεν σας είπαμε ο Βαγγέλης θα βγει δαγκωτό τον Γενάρη) γιατί με Μεϊμάρακη δεν θα είχε ελπίδα.

* Ο Ολυμπιακός κοιτάει ξανά την περίπτωση του Ροναλντίνιο ενώ σκάνε προτάσεις για Σίλβα, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Ιντέγε αλλά αυτός που πουλιέται πρώτος είναι ο Σιόβας. Ο Παναθηναϊκός κάνει νέο συμβόλαιο στον Εσιέν και τον παρουσιάζει ως νέα μεταγραφή και τον ξαναπηγαίνουν στο αεροδρόμιο την ίδια ώρα που στην ΑΕΚ εμφανίζεται ως νέος μεταγραφικός στόχος ο Σκόκο!


ΙΟΥΛΙΟΣ
Το Euro δεν θα τελειώσει ποτέ οι ομάδες φεύγουν για προετοιμασία και γίνονται αρκετές μεταγραφές.

* Εν τέλει ο τελικός ανάμεσα στην Γερμανία και την Αγγλία (ή την Γαλλία) δεν θα γίνει ποτέ. Δεν θέλουμε να σας γράψουμε τον λόγο (αν και κάπου πάει το μυαλό σας) και έτσι για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τιμής ένεκεν το παίρνει η Ελλάδα η οποία βοήθησε μέσω του Χαριστέα στην κλήρωση των ομίλων αλλά και στην (ποδοσφαιρική) ανάπτυξη των Νήσων Φερόε.

* Ο Παναθηναϊκός ο οποίος πούλησε τον Γενάρη τον Καρέλη (ξεχάσαμε να σας το αναφέρουμε) παίρνει τον Μάντζιο για παρτενέρ του Μπεργκ. Ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Μιραλάς την ίδια ώρα που η ΑΕΚ φημολογείται πως φέρνει τον Σκόκο στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ αποκτά ως διοικητική μεταγραφή τον Χάουρντ Γουέμπ.

* Οι Ελληνες προλαβαίνουν να κάνουν μια εβδομάδα για να επιστρέψουν στις πόλεις τους πριν την τεράστια προεκλογική μάχη που έχει στηθεί στην χώρα μας.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Λίγο πριν γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να βρει τα... βήματά του για ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Οι αλλαγές είναι τεράστιες σε όλα τα επίπεδα.

* Η Σούπερ Λίγκα αλλάζει. Πρόεδρος αυτής ο κοινής αποδοχής Αλέξης Κούγιας ο οποίος αλλάζει την ονομασία σε ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡ Λίγκα και εξασφαλίζει τηλεοπτικές συμφωνίες με Αλ Τζαζίρα, CNN δίνοντας ξεχωριστό χώρο σε πολεμικούς ανταποκριτές.

* Λίγο πριν τις εκλογές στην ΕΠΟ οι υποψήφιοι αυξάνονται όλοι θέλουν να επηρέασουν αλλά ταυτόχρονα όλοι θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο.

* Οι Ελληνες τρέχουν στις κάλπες μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε στις εκλογές. Ιδιο αποτέλεσμα με άλλους βουλευτές. Η ΝΔ προλαβαίνει και βγάζει Ντόρα για αρχηγό, η ψαλίδα μειώνεται αλλά ο Τσίπρας μαζί με Καμμένο κάνουν κυβέρνηση. Μετά τον Λεβέντη μπαίνει και ο Δημοσθένης Βέργης στην Βουλή.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ξεκινάνε οι όμιλοι σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, με την Ελλάδα να έχει πέντε ομάδες να μας εκπροσωπούν. Τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα. Ο Ολυμπιακός, που έχει κληρωθεί με Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα και Αστάνα ξεκινάει με το αριστερό, αφού χάνει με 2-0 από τη Σίτι του Γκουαρντιόλα στο Καραϊσκάκη.

*
Ο Παναθηναϊκός έρχεται ισόπαλος με τη Γκενκ στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ χάνει από την Τότεναμ στο Λονδίνο, ο ΠΑΟΚ φέρνει ισοπαλία με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα και ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

*
Στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ ξεκινάει εντυπωσιακά, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι μόνη πρώτη με δώδεκα βαθμούς, με αποτέλεσμα ο Πογιέτ να εμφανίζεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Ρανιέρι, που είναι με το ένα πόδι εκτός Λέστερ και έτοιμος να αναλάβει την Τσέλσι, αφού ο Χίντινγκ προσπαθεί να της αλλάξει αγωνιστικό προφίλ, έπειτα από δέκα μήνες στον πάγκο της.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Η Ευρωλίγκα είναι έτοιμη για πρεμιέρα, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να είναι τιμωρημένοι λόγω των επεισοδίων που συνέβησαν τον Μάιο στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια έχει τιμωρήσει τους δύο «αιωνίους» με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει πως θα βγάλουν όλο τον πρώτο γύρο χωρίς κόσμο.

*
Οι ομάδες μας δεν τα πάνε καλά στην Ευρώπη και μένουν τρίτες στους ομίλους τους μετά το κλείσιμο του πρώτου γύρου, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται «μάχη». Έπειτα από 8 αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 22 βαθμούς, η ΑΕΚ ακολουθεί με 21, ο Παναθηναϊκός έχει 19, όσους και ο ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά, λίγο πριν μπούμε στην περίοδο των ντέρμπι.

*
Η Λάρισα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στην πρώτη στις ανακοινώσεις. Έχει εκδώσει 15 ανακοινώσεις σε δύο μήνες, τρεις περισσότερες από την Ξάνθη, η οποία δείχνει να χάνει την πρωτοκαθεδρία έπειτα από πολλά χρόνια.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να πάρει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από πολλά χρόνια, αφού επικρατεί με 2-1 της Γκενκ στο Βέλγιο. Σκόρερ για τους Βέλγους ο Καρέλης, που πουλήθηκε το καλοκαίρι εκεί, ενώ για τον Παναθηναϊκό το τελικό 2-1 σημειώνει στο 88' ο Μάντζιος.

*
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη διεκδίκηση της πρόκρισης κερδίζοντας εκτός έδρας την Μπενφίκα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αποχαιρετούν νωρίς την διοργάνωση, ο Αστέρας θα παλέψει μέχρι το φινάλε.

* Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα συνεχίζεται, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να συνεχίζουν την παράδοση που ξεκίνησε. πέρσι και να στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από τις 15 Νοεμβρίου, ανεβάζοντας στο facebookφωτογραφίες με την επιγραφή: «Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο πολλές οι γιορτινές και χαρούμενες μέρες».

*
Την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου έχουμε ντέρμπι «αιωνίων» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο την ίδια μέρα, με απόσταση δύο ωρών. Στο μπάσκετ οι δύο ομάδες παίζουν στο ΣΕΦ στις 17:00, με τον κόσμο να βρίζει τον Διαμαντίδη, ξεχνώντας πως έχει αποσυρθεί, στο ποδόσφαιρο το ντέρμπι διεξάγεται στη Λεωφόρο στις 19:30, αλλά ο κόσμος καθυστερεί να μπει λόγω της παρακολούθησης του μπάσκετ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κάνει κανονικά ζέσταμα και το ματς να ξεκινήσει στην ώρα του!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Οι ελληνικές ομάδες αποχαιρετούν νωρίς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού την τελευταία αγωνιστική χάθηκε κάθε ελπίδα και για όσους είχαν παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης και επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα, όπου η μάχη συνεχίζεται.

*
Ο πρώτος γύρος τελειώνει με ισοβαθμία Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην κορυφή και ισοβαθμία Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση, με απόσταση τριών βαθμών από τους πρωτοπόρους. Η κάθε ομάδα βγάζει ανακοίνωση εναντίον της άλλης, τα συμβούλια στην Σούπερ Λίγκα καλύπτονται από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, αφού το ενδιαφέρον είναι πιο έντονο από ποτέ.

*
Στην Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκρίνονται στην επόμενη φάση και πέφτουν στον ίδιο όμιλο, με την διοργανώτρια να ανακοινώνει νέα τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για τα μεταξύ τους παιχνίδια. Την ίδια ώρα, η μπασκετική ομάδα της Κύμης γίνεται ο. Φάρος του 2016, αφού αποκλείει κατά σειρά Άρη, Καβάλα, Κηφισιά και Αρκαδικό και πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

*
Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει να φουντώνουν και πάλι, με τον Παναθηναϊκό να χτυπά πρώτος και να αποκτά τον Μπακασέτα από τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό να παλεύει για να φέρει πίσω τον Μιραλάς. Στον ΠΑΟΚ τοποθετούν και τον Κολίνα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ενώ η ΑΕΚ ασχολείται - ξανά - με τον Σκόκο.

*
Στο τζόκερ υπάρχουν 23 συνεχόμενα τζακ ποτ, με αποτέλεσμα να κληρώνεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα το εξωπραγματικό ποσό των 27,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι Έλληνες να μην σταματούν το αστείο και να θεωρούν πως θα πάει μέχρι το Πάσχα. Τελικά, υπάρχουν δύο νικητές, που κέρδισαν με δελτίο τυχαίας επιλογής που κόστιζε από 2,5 ευρώ.

 

Τελευταία Νέα