Ανακαλύψτε τους «The Blue Pitch Quartet»!

Μιχάλης Τσαμπάς
Ανακαλύψτε τους «The Blue Pitch Quartet»!

bet365

Τα Xριστούγεννα σημαίνουν... διασκέδαση και καλή μουσική! Οι The Blue Pitch Quartet μπορούν να σας εγγυηθούν και για τα δύο! Από απόψε κιόλας...

«Την ιστορία την γράφουν οι παρέες» είχε πει κάποτε ο... εθνικός μας Νιόνιος. Τα λόγια του μεγάλου Διονύση Σαββόπουλου φαίνεται πως ακολουθεί και η 4μελής παρέα που αποτελεί τους «Blue Pitch»! Μια μπάντα που κινείται στον χώρο της αφροαμερικάνικης αυτοσχεδιαστικής μουσικής από την δεκαετία του '30 εώς σήμερα. Jazz standards, θέματα από Musical, τραγούδια και ορχηστικά, συνθέτουν το πρόγραμμα του σχήματος.

Το κουαρτέτο αποτελείται από τον Χρήστο Τσιφτσή στην φωνή, τον Χάρη Μπότση στο πιάνο, τον Μιχάλη Καλαντζή στο κοντραμπάσο και τον Θεοδωρή Χριστοδούλου στα τύμπανα. Τους ακούσαμε live και έχουμε σχηματίσει εξαιρετική άποψη. Θα τους ξανακούσουμε. Αν θέλετε να τους ανακαλύψετε μπορείτε να το κάνετε απόψε (βράδυ Σαββάτου 19/12), αρκεί να βρεθείτε στην πλατεία του Χαλανδρίου. Οι The Blue Pitch Quartet θα εμφανιστούν κάπου εκεί γύρω στις 10μ.μ, στο «Εκτός».

Για περισσότερα: www.facebook.com/thebluepitchquartet

 

Τελευταία Νέα