Ανακαλύψτε τους «The Blue Pitch Quartet»!

Ανακαλύψτε τους «The Blue Pitch Quartet»!

Τα Xριστούγεννα σημαίνουν... διασκέδαση και καλή μουσική! Οι The Blue Pitch Quartet μπορούν να σας εγγυηθούν και για τα δύο! Από απόψε κιόλας... 

Επιμέλεια:

«Την ιστορία την γράφουν οι παρέες» είχε πει κάποτε ο... εθνικός μας Νιόνιος. Τα λόγια του μεγάλου Διονύση Σαββόπουλου φαίνεται πως ακολουθεί και η 4μελής παρέα που αποτελεί τους «Blue Pitch»!  Μια μπάντα που κινείται στον χώρο της αφροαμερικάνικης αυτοσχεδιαστικής μουσικής από την δεκαετία του '30 εώς σήμερα. Jazz standards, θέματα από Musical, τραγούδια και ορχηστικά, συνθέτουν το πρόγραμμα του σχήματος.

Το κουαρτέτο αποτελείται από τον Χρήστο Τσιφτσή στην φωνή, τον Χάρη Μπότση στο πιάνο, τον Μιχάλη Καλαντζή στο κοντραμπάσο και τον Θεοδωρή Χριστοδούλου στα τύμπανα. Τους ακούσαμε live και έχουμε σχηματίσει εξαιρετική άποψη. Θα τους ξανακούσουμε. Αν θέλετε να τους ανακαλύψετε μπορείτε να το κάνετε απόψε (βράδυ Σαββάτου 19/12), αρκεί να βρεθείτε στην πλατεία του Χαλανδρίου. Οι The Blue Pitch Quartet θα εμφανιστούν κάπου εκεί γύρω στις 10μ.μ, στο «Εκτός».

Για περισσότερα: www.facebook.com/thebluepitchquartet

Επόμενα Άρθρα

Special... κατάρρευση!

Special... κατάρρευση!

Η 2η ευκαιρία του Μουρίνιο στην Τσέλσι είχε τίτλους, αποθέωση, ρεκόρ, τσακωμούς, παραιτήσεις και μια πορεία-σοκ που έφερε ξανά την απόλυση! Το face control παρουσιάζει μια διετία με όλα τα... Special που συνέβησαν!

Η Ζέτα τρελαίνει κόσμο... (pics)

Η Ζέτα τρελαίνει κόσμο... (pics)

Πάντα θα ξεχωρίζει η Ζέτα Μακρυπούλια, είτε ντυμένη, είτε γυμνή, θα τραβά όλα τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού, όπως έκανε και τώρα με την γυμνή φωτογράφισή της!