Η Ζέτα τρελαίνει κόσμο... (pics)

Η Ζέτα τρελαίνει κόσμο... (pics)

Πάντα θα ξεχωρίζει η Ζέτα Μακρυπούλια, είτε ντυμένη, είτε γυμνή, θα τραβά όλα τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού, όπως έκανε και τώρα με την γυμνή φωτογράφισή της!

Επιμέλεια:

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και πάλι και η αγαπημένη σας συνήθεια είναι και πάλι εδώ! Το Gazzetta Weekend Journal, με πολλά δυνατά και... δροσερά θέματα. Το πιο δροσερό από αυτά το διαβάζετε αυτή τη στιγμή!

Την εβδομάδα που πέρασε, έγινε ένας μικρός χαμός με τα γυμνά για καλό σκοπό από τους διάσημους. Εμείς αφού τα είδαμε όλα, είπαμε να ασχοληθούμε με ένα από αυτά. Έτσι, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε ένα δυνατό αφιέρωμα στην αγαπημένη μας Ζέτα Μακρυπούλια! Την πανέμορφη ξανθιά ηθοποιό-παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό δυστυχώς δεν την βλέπουμε στην μικρή οθόνη παρά μόνο στο θέατρο... Ζέτα, μας λείπεις, γύρνα γρήγορα στην tv!

Μέχρι τότε όμως, ας την απολαύσουμε από τις καλύτερες φωτογραφίες της που έχουμε δει κατά καιρούς...

 

Επόμενα Άρθρα

Βλαξ ή... στημένος;

Βλαξ ή... στημένος;

Το ερώτημα του τίτλου καλείται να βρει απάντηση! Ό,τι κι αν ισχύει πάντως, ο Γκαρλον Γκριν με την ακατανόητη ενέργεια του κέρδισε τα... λεπτά φήμης που είχε δικαίωμα να πάρει. 

Ανακαλύψτε τους «The Blue Pitch Quartet»!

Ανακαλύψτε τους «The Blue Pitch Quartet»!

Τα Xριστούγεννα σημαίνουν... διασκέδαση και καλή μουσική! Οι The Blue Pitch Quartet μπορούν να σας εγγυηθούν και για τα δύο! Από απόψε κιόλας...