Οι 5 τυχεροί για τους εικονογραφημένους «ΗΡΩΕΣ»!

Οι 5 τυχεροί για τους εικονογραφημένους «ΗΡΩΕΣ»!

Όταν ο Μπλεκ συναντά τον Όμπραξ και ο Λοχαγός Μαρκ τα λέει με τον Μικρό Ήρωα και με τον Μικρό Σερίφη. Όταν ο Ταρζάν βρίσκει στην Σούπερ Κατερίνα και τον Πινόκιο, τότε το ταξίδι στον χρόνο είναι μαγικό. Όλα αυτά σε ένα μόνο βιβλίο.

Επιμέλεια:

Ένα εκδοτικό θησαυρό. Τέτοιοι είναι οι «ΗΡΩΕΣ του Στέλιου Ανεμοδούρα». Το Gazzetta Weekend Journal σε συνεργασία με την C&CPublications προσφέρει σε 5 τυχερούς το συγκεκριμένο βιβλίο για συναρπαστικές ώρες ανάγνωσης. Η συμμετοχή ήταν τεράστια αφού εκατοντάδες αναγνώστες πήραν μέρος. Υπόσχεση μας είναι ότι θα προσπαθήσουμε στην πορεία να ικανοποιήσουμε περισσότερα αιτήματα!

Το βιβλίο κυκλοφορεί, από την C&CPublications, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Είναι επίσης δυνατή η online παραγγελία στο www.ccpublic.gr ή μέσω τηλ. στο 2108983824. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στο επόμενο τεύχος του Gazzetta Weekend Journal, το Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου. 
Οι πέντε τυχεροί από την κλήρωση του Gazzetta Weekend Journal είναι οι εξής:

1)Κουτσούκης Νικόλαος

2) Μανώλης Βαρδάκης

3) Μαρία Ανδρουλάκη

4) Σαρρής Χρήστος

5) Γεώργιος Καλίτσας

*Οι άνθρωποι της C&CPublications θα επικοινωνήσουν με τους 5 αναγνώστες μας για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα βιβλία.

 

Επόμενα Άρθρα

Τα social media και το... δάχτυλο στον Μέσι!

Τα social media και το... δάχτυλο στον Μέσι!

Στην Ευρώπη κάνουν πλάκα μέσω twitter και facebook και το G- Weekend κάνει μια λυπηρή σύγκριση με τα ημέτερα και την έλλειψη χαλαρής διάθεσης απέναντι στη «μπαλίτσα»…

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Το Gazzetta Weekend Journal και το grifos.gr σε... προκαλούν να τεστάρεις τις αθλητικές (και όχι μόνο) γνώσεις σου, μέσα από μια σειρά σταυρόλεξων που πρέπει να λύσεις!