Η Δήμητρα Ματσούκα ξέρει να... προκαλεί! (pics)

Η Δήμητρα Ματσούκα ξέρει να... προκαλεί! (pics)

Μεγάλη συζήτηση έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε με μια ανάρτηση της Δήμητρας Ματσούκα στο Instagram... Η αλήθεια είναι πως έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, δηλαδή να προκαλεί!

Επιμέλεια:

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, ακόμα ένα Gazzetta Weekend Journal! Η αγαπημένη σας, πλέον, στήλη Ladies αυτό το ΣΚ δεν θα ασχοληθεί με κάποιο γυναικείο πρόσωπο που έχει σχέση με τον αθλητισμό, αλλά θα σας... σερβίρει την Δήμητρα Ματσούκα!

Με αφορμή την ανάρτησή της στο Instagram που έφερε αρκετές αντιδράσεις, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις άλλες φορές που η ηθοποιός έχει... προκαλέσει, αλλά με καλό τρόπο.

Για όσους δεν έχουν δει τι έχει γίνει την εβδομάδα που μας πέρασε, σας παρουσιάζουμε την φωτογραφία που ανέβασε η Δήμητρα με την Παναγία και πολλοί έκαναν διάφορους συνειρμούς...

Πάμε τώρα και στις... καλές προκλήσεις της Ματσούκα. Με την Δήμητρα, είχαμε ασχοληθεί και σε άλλο τεύχος, γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε νέες φωτογραφίες της!

 

Επόμενα Άρθρα

Που 'ναι η μπάλα; Οέο!

Που 'ναι η μπάλα; Οέο!

Η βασική του δουλειά είναι να βάζει γκολ! Αυτή την φορά όμως ο Μήτρογλου έγινε... σερβιτόρος και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο!

Ο Κόμπι πιστεύει στον... Όσκαρ! (vids, pics)

Ο Κόμπι πιστεύει στον... Όσκαρ! (vids, pics)

Το καλοκαίρι σταματάει! Πέτυχε πολλά. Πάρα πολλά! Δεν έγινε Τζόρνταν, Μάτζικ ή Μπερντ, γιατί δεν το ήθελε! Άλλος ήταν ο... Θεός που λάτρεψε ο Κόμπι! Όσκαρ Σμιντ το όνομα του...