Το G-Weekend σας χαρίζει τρία FM2016!

Gazzetta team
Το G-Weekend σας χαρίζει τρία FM2016!

bet365

Το Football Manager 2016 κυκλοφόρησε από τις 13 Νοεμβρίου και το G-Weekend Journal χαρίζει στους «κολλημένους» με την μπάλα τρία παιχνίδια για άπειρες ώρες... λιωσίματος!

Η ετήσια συνήθεια που έγινε λατρεία είναι πάλι εδώ. Το... κόλλημά σας! Από την περασμένη Παρασκευή (13/11) το Football Manager 2016 έκανε... Παγκόσμια πρεμιέρα και ο Μιχάλης Τσόχος ήδη σας έχει κάνει... σοφότερους!

Τα εκατομμύρια των πιστών σε όλο τον κόσμο δεν βλέπουν την ώρα να το προμηθευτούν! Αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Υπάρχουν όμως και τυχεροί 3 αναγνώστες του gazzetta που δεν θα χρειαστεί να... περάσουν από το ταμείο.

Το G-Weekend Journal θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που του δείχνετε όλους αυτούς τους μήνες προσφέρει εντελώς δωρεάν 3 παιχνίδια Football Manager 2016 για μοναδικές στιγμές... κοουτσαρίσματος. Η διαδικασία είναι απλή.

Κάντε share το κείμενο στο προφίλ σας στο facebook και συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας. Αυτομάτως θα πάρετε μέρος στην κλήρωση.

Τα ονόματα των 3 τυχερών θα ανακοινωθούν στο τεύχος Νο25 του Gazzetta Weekend Journal, το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου!

 

Τελευταία Νέα