Oι Άγγελοι που... κολάζουν κι Αγιο!

Oι Άγγελοι που... κολάζουν κι Αγιο!

bet365

Ονειρικά πρόσωπα, απίστευτα σώματα με τα πιο εντυπωσιακά καυτά εσώρουχα και... φτερά στις πλάτες! Το G- Weekend Journal σας παρουσιάζει τους πιο όμορφους Άγγελους! Τους Άγγελους της Victoria's Secret!

Εσώρουχα με παιχνιδιάρικη διάθεση που... οργιάζουν την φαντασία. Φορεμένα από τα πιο καυτά μοντέλα του πλανήτη!

Η Victoria's Secret γνωρίζει πολύ καλά το... μυστικό για ν' αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό κι όχι μόνο! Τα show της είναι από τα hot event του χρόνου κι όλοι περιμένουν τους Άγγελους που θα... παρελάσουν!

Πως ξεκίνησε όμως η ιδέα της πιο ξεχωριστής και πετυχημένης μάρκας εσωρούχων; Η ιδέα... γεννήθηκε το 1977 όταν ο Ρόι Ρέιμοντ έψαχνε sexy εσώρουχα για τη γυναίκα του, ωστόσο ντρεπόταν και δεν ένιωθε άνετα στα καταστήματα. Μάλιστα, τα εσώρουχα που έβλεπε του φαινόντουσαν συντηρητικά, άσχημα κι αδιάφορα. Έτσι, αποφάσισε να μελετήσει για 8 χρόνια την αγορά των εσωρούχων πριν ξοδέψει όλη του την περιουσία και πριν δανειστεί χρήματα από τους γονείς του για να δημιουργήσει τη «Victoria' s Secret».

Το όνομα είναι εμπνευσμένο από τη Βασίλισσα Βικτόρια της Αγγλίας του 19ου αιώνα και τα πρώτα σχέδια είχαν βικτοριανό χαρακτήρα. Tο πρώτο κατάστημα ήταν διακοσμημένο με κόκκινους βελούδινους καναπέδες, μεταξωτές κουρτίνες που σε ταξίδευαν σε μία άλλη σε εποχή.

Τα εσώρουχα μπορεί να είχαν απήχηση, ωστόσο η εμμονή του Ρόι Ρέιμοντ να στοχεύσει στο να προσελκύσει περισσότερους άνδρες πελάτες δεν είχε τα επιθυμητά έσοδα κι έτσι η εταιρία πέρασε στα χέρια του Λέσλι Γουέξνερ.

Ο Ρόι Ρέιμοντ αποφάσισε ξεκινήσει νέα επιχείρηση που είχε σχέση με παιδικά ρούχα, αλλά η προσπάθειά του... φαλίρισε κι ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από την Golden Gate bridge.

Η πρώτη επίδειξη μόδας της Victoria's Secret πραγματοποιήθηκε το 1995 και τρία χρόνια αργότερα ήρθε η μεγάλη επανάσταση που έγινε σήμα κατατεθέν της! Τα φτερά Αγγέλων, ιδέα που εμπνεύστηκε η Τάιρα Μπανκς! Πλέον, όλα τα μοντέλα της εταιρίας φορούν φτερά αγγέλων στα show, εσώρουχα με πολύτιμες πέτρες που στοιχίζουν εκατομμύρια δολάρια και περπατούν στην πασαρέλα πλάι σε διάσημους τραγουδιστές που τραγουδούν live (Τέιρολ Σουίφτ, Κάνι Γουέστ, Jay Z, Kέιτι Πέρι, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Ριάνα κ.α.).

Α! Κι... ακόμα ένα μυστικό. Το μεγάλο κριτήριο της επιλογής των μοντέλων είναι το κατά πόσο αρέσουν στις γυναίκες κι όχι στους άντρες!

Aς πέσουν όμως τα φώτα στις... καυτές πρωταγωνίστριες! Shhh... it's (not) a secret!

Gisele Bundchen

Adriana Lima

Miranda Kerr

Heidi Klum

Alessandra Ambrosio

Candice Swanepoel

Doutzen Kroes

Izabel Goulart

 

Τελευταία Νέα