Η πιο νόστιμη «Φυσαρμόνικα»!

Νίκος Αθανασίου
Η πιο νόστιμη «Φυσαρμόνικα»!

bet365

Μεζοδοποτείον από τα λίγα, σπέσιαλ μεζέδες, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας! Το Gazzetta Weekend Journal παίζει με την «Φυσαρμόνικα» των γεύσεων!

Σε άλλους αρέσει το κρέας, σε άλλους το ψάρι, σε άλλους τα μακαρόνια και στην αφεντιά μας τα πάντα! Το «πάμε να φάμε έξω» αποτελεί την μεγαλύτερη απόλαυση που μπορεί να προσφέρει ένας άνθρωπος στον εαυτό του και την παρέα του. Είτε αυτή είναι η σύζυγος του, είτε ο κολλητός του και οι φίλοι του. Τα χρόνια πέρασαν, τα μπουζούκια είναι για δύο φορές τον χρόνο και τα κλαμπ για... καμία, οπότε υπάρχουν επιλογές για φαγητό σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά της Αττικής. Από την Σαλαμίνα μέχρι την Βουλιαγμένη και από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά.

Αυτή την φορά θα περιπλανηθούμε στα βόρεια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Χολαργό. Επί της Λεωφόρου Μεσογείων, στην πιο νόστιμη «Φυσαρμόνικα» που ακούσαμε ποτέ!Ένα μεζεδοποτείον, το οποίο μπορεί να σου προσφέρει τόσο κρεατικές... μελωδίες όσο και θαλασσινές ή ιδιαίτερους μεζέδες που μόνο εκεί μπορείς να γευτείς!

Μέσα σε ένα περιβάλλον 100% σπιτικό, με ξύλινα τραπέζια, με το μπαλκόνι του, τα διακοσμητικά παραθυρόφυλλα, η «Φυσαρμόνικα» δεν θα σε αφήσει πεινασμένο! Μενού με πολλές επιλογές, τιμές στην λογική των δύσκολων εποχών που ζούμε και εξυπηρέτηση φιλική από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στις 3-4 φορές που ο δρόμος με έφερε στα βόρεια, έκανα την διαφορά με φωλιά πατάτας(τηγανιτά αυγά&ψιλοκομμένο απάκι Κρήτης) για αρχή. Άραγε υπάρχει πιο ωραίο φαγητό από τα αυγά με τις πατάτες; Συνεχίσαμε με Μαστέλο Χίου στην σχάρα με θυμαρίσιο μέλι και λουκάνικο Σφακίων που άλλο να σας το λέμε και άλλο να το τρώτε! Επικό και τα παστουρμαδοπιτάκια για τους μερακλήδες.

Αν είστε της... σαλάτας σας προτείνω τον παραδοσιακό κρητικό ντάκο και πάμε τώρα στα κυρίως. Στο μεγάλο ματς! Την μία φορά πήγαμε στην επιλογή της ποικιλίας κρεατικών με μπιφτέκια, κοτόπουλο, λουκάνικο, μπριζολάκια ενώ την τελευταία φορά σε «set» παιχνίδι με τηγανιές κοτόπουλου και χοιρινού.

Δεν τελειώσαμε. Είπαμε το... κατάστημα δεν είναι ένα απλό μεζεδοπωλείο. Όλα τα λεφτά στα γλυκά, το Μηλόφι, ενώ υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα, cheesecake, μους χαλβά. Όρεξη να έχετε. Και αν είστε του γλεντιού από τις 10 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη θα υπάρχουν live μουσικές βραδιές!

«Φυσαρμόνικα»

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 180, Χολαργός, Αθήνα

https://www.facebook.com/fysarmonika/?fref=ts

 

Τελευταία Νέα