Ένας Παλιάτσος, όμορφα... ντυμένος!

Gazzetta team
Ένας Παλιάτσος, όμορφα... ντυμένος!

bet365

Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια cafe κι αναζητάς μια διαφορετική πρόταση, η λύση ειναι ο... Παλιάτσος!

Ένας πραγματικά διαφορετικός χώρος στην Πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης σε περιμένει είτε το πρωί για τον καφέ σου, είτε το βράδυ για κρασί, ποτό και... λάτιν χορευτικές καταστάσεις. Με το που πατάς το πόδι σου στον Παλιάτσο, ταξιδεύεις αυτόματα σε κάποιο μπιστρό της Κεντρικής Ευρώπης.

Vintage λεπτομέρειες, χρώματα, παλιά επίπλα και αναπαυτικές πολυθρόνες συνθέτουν το σκηνικό κι όλα αυτά υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής. Η ιδιαιτερότητα του χώρου είναι πως κανένα τραπέζι και καμία καρέκλα δεν είναι ίδια με καμία άλλη.

Όλα ξεχωριστά σε κάνει να θες να ξαναπάς για να περάσεις από όλα τα... στέκια! Ο ιδιοκτήτης του, αφού έφαγε πολλές-πολλές ώρες στο ψάξιμο, απέκτησε κάθε κομμάτι μέσα από δημοπρασίες και παλαιοπωλεία, για να διακοσμήσει το μαγαζί με τρόπο μοναδικό. Και σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι τα κατάφερε...

Βρείτε χρόνο κι ένα πρωινό Κυριακής είτε με ήλιο για να απολαύσετε την βόλτα, είτε με βροχή για να βλέπετε από τα τζάμια το όμορφο σκηνικό του βουνού της Πεντέλης, βρεθείτε στον Παλιάτσο... Αξίζει.

*Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη.

https://www.facebook.com/paliatsoswinebar.

 

Τελευταία Νέα